Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Schakel een verpakkingsbedrijf in voor het verpakken van je producten

De verpakkingen zullen naar wens gemaakt worden. Zo kun je het bijvoorbeeld laten drukken in je eigen huisstijl van je bedrijf. Of misschien wil je wel een totaal nieuw ontwerp. Dan kunnen de grafisch vormgevers van het verpakkingsbedrijf dit allemaal voor je regelen. Na het maken van de eerste verpakking zal er eerst een sample opgestuurd worden, zo kun je zien of het precies is wat je wilt voor het verpakken van je producten. Het verpakkingsbedrijf maakt daarna pas een hele batch. De verpakkingen die worden geleverd door het verpakkingsbedrijf zal voornamelijk gemaakt worden van vouwkarton. Zo is het duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Het verpakkingsbedrijf

Het verpakkingsbedrijf is gestart door vakmensen in de grafische wereld. Met jarenlange ervaring word je verzekerd van goede verpakkingen met een mooie look. Er wordt goed geluisterd naar je persoonlijke wensen die aansluiten bij je producten. Een mooie verpakking zorgt ervoor dat iets sneller verkocht kan worden en je bedrijf zal eerder herinnerd worden. Er word gewerkt in het verpakkingsbedrijf volgens zo min mogelijk milieubelasting. Je kunt verpakkingen bestellen voor bijvoorbeeld producten in de cosmetica wereld, gezondheidszorg, retail, voedsel enz. Ook worden de verpakkingen voorzien van eventuele barcodes, QR-codes, brailletekst en /of andere veiligheidskenmerken.

Braille op je verpakking

Omdat er over de wereld miljoenen mensen zijn met een visuele beperking wordt er vaak een braille tekst op een verpakking gezet. Bij het verpakkingsbedrijf kunnen ze dit ook doen voor jouw producten. Het is namelijk belangrijk dat iedereen kan lezen wat er op vermeld staat. Er worden dan bolletjes gecreëerd op de verpakkingen van het verpakkingsbedrijf. Zo kunnen mensen met een visuele beperking de braille lezen van links naar rechts. Zeker met geneesmiddelen is het belangrijk om te kunnen lezen wat erin zit en hoe je het gebruikt.