Vertrouwenspact
Image default
Banen en opleidingen

Professionals voor een oververhitte markt

De markt voor koopwoningen in ons land is oververhit. De vraag naar woningen stijgt sneller dan het aantal koopwoningen, met schaarste als gevolg. En schaarste leidt tot stijgende prijzen en dat is ook precies wat we zien in de markt voor koopwoningen. De prijsstijging van koopwoningen wordt nog versterkt door de zeer lage hypotheekrente, waardoor men meer kan lenen.

Het risico ligt dan op de loer dat aspirant kopers de eigen terugbetaalcapaciteit overschatten om een gedroomde woning toch te kunnen kopen. Om deze risico’s in goede banen te leiden, hebben tal van financiële professionals, zoals hypotheekadviseurs of hypotheekacceptanten, de taak te helpen voorkomen dat er op termijn wederom een financiële crisis ontstaat. Vandaar de groeiende vraag naar deze financiële professionals.

 

Geregeld vacatures gericht op hypotheken

Als gerenommeerd detacheerder voor banken en verzekeringsorganisaties wordt het detacheringsbedrijf Rochewood regelmatig benaderd voor gemotiveerde en vakkundige hypotheekspecialisten. Want opdrachtgevers weten dat deze bemiddelaar uitstekende mensen kan aandragen, die een op-en-top professionele houding hebben, opgewassen zijn tegen elke taak en vaak een vracht relevante werkervaring met zich meebrengen. 

 

Door te zoeken naar vacatures bij een detacheringsbureau kun je in één overzicht de verschillende mogelijkheden bekijken. Daarnaast biedt een detacheringsbureau verschillende voordelen waarbij jij je als professional verder kunt ontwikkelen. 

 

Vacatures hypotheken voor professionals met ambitie

Uiteraard heb je enige relevante werkervaring nodig. Dat je een aantal wft-certificaten hebt behaald is vanzelfsprekend, want je bent geïntrigeerd door het vakgebied. Wat jou onderscheidt is je ambitie om alles uit de carrière te halen wat erin zit. Je wilt leren op zowel professioneel gebied en als persoon en je weet dat dit het snelst gaat door ervaring op te doen bij verschillende financiële organisaties van naam. Rochewood wil je daarbij helpen door het aanbieden van veel studiemogelijkheden, met collega’s die je graag helpen en een coach die aan jouw zijde staat, onconditioneel en door dik en dun.

 

Reageren?

Heb jij de ambitie die we zoeken? Durf jij je te onderscheiden? Bekijk de mogelijkheden van Rochewood. Reageer op een van de vacatures hypotheken of stuur een open sollicitatie