Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Bloemenhove is een vertrouwd adres voor zwangerschapsafbrekingen

Voor een vakkundige overtijdbehandeling kun je aankloppen bij Bloemenhove. Wij zijn een abortuskliniek. In 1971 begonnen we met ons werk. In al die jaren is Bloemenhove uitgegroeid tot een gespecialiseerde kliniek voor zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester (tot 22 weken). Naast abortusbehandelingen bieden we ook advies voor goede anticonceptie. We zijn er namelijk van overtuigd dat een goede voorlichting veel ongewenste zwangerschappen kan voorkomen.

Iedereen is welkom bij Bloemenhove; we helpen meisjes van 16 en vrouwen van 50. De beslissing over te gaan tot een abortus is ingewikkeld, emotioneel en ingrijpend. Onze artsen begrijpen dat volkomen. Iedere cliënte van Bloemenhove krijgt de ruimte zichzelf te zijn en echt haar verhaal te doen. Als je benieuwd bent naar wat andere vrouwen vinden van de behandeling bij Bloemenhove, kijk dan eens op onze site onder het kopje ‘Ervaringen’. Je krijgt dan persoonlijke verslagen te lezen die jou weer kunnen helpen.

Abortuskliniek nabij Haarlem

Als je een afspraak wilt maken bij abortuskliniek Bloemenhove, kun je bellen met nummer 023 – 528 98 90. De telefoon wordt van maandag tot en met vrijdag opgenomen tussen 09.00 en 16.45 uur. We adviseren iedereen eerst online ‘veel gestelde vragen’ te lezen. Waarschijnlijk krijg je dan direct een antwoord op die ene prangende vraag. Punten die aan bod komen, zijn onder meer: -wat is het advies als je over tijd bent? -het is voor mij lastig een verwijsbrief van mijn huisarts/gynaecoloog te krijgen, is dat een probleem? -wanneer is een behandeling nog mogelijk, tot hoeveel weken van de zwangerschap? -hoe maak ik zo snel mogelijk een afspraak? -wat kun je doen als je onbeschermde sek,s hebt gehad of als het voorbehoedsmiddel niet veilig bleek? -is er misschien ook een wachtlijst? -is die periode van vijf dagen bedenktijd nu echt nodig? -welke opties heb ik bij een niet-geplande zwangerschap? -ik ben nog niet meerderjarig, wat is dan de procedure? -als het tot een definitieve afspraak komt bij Bloemenhove, wat moet ik dan allemaal meenemen?

Volg de link voor info : link