Vertrouwenspact
Image default
Telefonie

Onthoud voortaan één nummer: 0906-1850

De Telfort helpdesk kan je op diverse manieren van dienst zijn. Zo is er de mogelijkheid live met een medewerker te chatten via telfort.nl. In de rubriek veel gestelde vragen vind je legio antwoorden. Prefereer je telefonisch contact dan is dit het nummer om te bellen: 0900 9596. En wie weet zit er wel een Telfort-winkel bij jou in de buurt? Er zijn bijvoorbeeld Telfort-stores in Almere, Alkmaar, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Je ziet het. Deze telecomprovider doet er alles aan voor jou bereikbaar te zijn. Maar stel je bent onderweg en je hebt haast. Wat doe je dan? Bellen met Klantenservicetelefoon! Het eenvoudige nummer 0906-1850 onthoud je makkelijk. En meer hoef je niet te doen, want Klantenservicetelefoon verbindt je rechtstreeks door met Telfort. Klantenservicetelefoon rekent 90 eurocent per minuut en dat is het zeker waard. 

Telfort, uitstekende service

Het klantenservice telefoonnummer Telfort is handig als je overweegt over te stappen naar Telfort. Hierbij wat voorbeelden van de uitstekende service en voorwaarden van deze firma. Met drie Telfort Thuis-pakketten in de aanbieding, kun je kiezen voor een ideale combinatie die helemaal aansluit op jouw wensen. De opties zijn: internet; internet en tv; internet, tv en bellen. Als je kiest voor Telfort maak je voortaan gebruik van het snelle en betrouwbare KPN-netwerk. De levering is bijzonder snel en er staat een monteur voor je klaar die kosteloos een en ander installeert.

Telfort hanteert scherpe prijzen en is daar transparant over. Online staat een heldere prijsvergelijking met onder meer Tele2, T-Mobile en Ziggo. Zakelijke klanten, zowel ZZP’ers als Mkb’ers, kunnen ook terecht bij Telfort. 100% installatiegarantie en BTW vermelding op iedere factuur zijn gegarandeerd. Tot slot nog een handige tip voor iedereen die een contract heeft bij Telfort of dit overweegt. Het bedrijf is bijzonder actief op sociale media. Via @Telfort (Twitter) blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen. De Facebook- en Instagram-pagina’s bevatten tevens actuele informatie.

Volg de link voor info : link