Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

De keuze is reuze bij De Naambordenspecialist

Wilt u een naambord voor uw woning of bedrijf? Dan kunt u ruim aanbod vinden op de website van De Naambordenspecialist. De materialen waar u uit kunt kiezen zijn: acrylaat, alumium, emaille, emaille look, glas, gravoglas, hout, kunststof, leisteen, messing, natuursteen, perspex, RVS, RVS look en staal. Zo zit er vast een materiaal bij dat u aanspreekt. Naast naamborden kunt u er ook een uithangbord en huisnummer kopen.

Kunststof naambordjes

Zoekt u een naambord dat aantrekkelijk geprijsd is? Dan zijn kunststof naamborden een goede keuze. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleurencombinaties. Deze zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenshuis. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar. Mocht uw maat er niet bij staan, dan kunt u de gewenste maat mailen naar info@denaambordenspecialist.nl. Voor de bevestiging van het kunststof naambordje kunt u zelf kiezen uit gaatjes of zelfklevende tape. Naast kunststof naamborden zijn er ook kunststof huisnummers bij De Naambordenspecialist verkrijgbaar.

Aluminium naambordjes

Heeft u een moderne woning? Dan past een aluminium naambordje hier uitstekend bij. Het voordeel aan dit materiaal is dat het niet roest. Daardoor is aluminium goed bestand tegen een fikse regenbui. Bij de aluminium naambordjes kunt u kiezen uit diverse tekstkleuren en lettertypes. De tekst wordt met vinyl beletterd of tegen meerprijs gegraveerd. Op de website van De Naambordenspecialist vindt u ook emaille look naamborden die gemaakt zijn van aluminium. De emaille look naambordjes worden gemaakt van geanodiseerd aluminium met een matte toplaag van zilver. De tekst wordt erin gegraveerd.

Bedrukte naamborden

Zoekt u een naambord met een sfeervolle bedrukking. In de serie bedrukte naamborden vindt u 3 verschillende soorten bedrukkingen. Hier kunt u uw eigen tekst bij plaatsen. Wilt u een eigen ontwerp op een naambordje laten plaatsen? Bij De Naambordenspecialist is dit ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ze op om uw wensen te bespreken.

https://www.denaambordenspecialist.nl/