Vertrouwenspact
Image default
Dieren

Weg met knagers met muizenbestrijding Woerden

Muizen zijn niet altijd de kleine, zingende, kleding-makende diertjes die je soms in tekenfilms tegen komt. Muizen kunnen enorm veel overlast veroorzaken. Dan kan muizenbestrijding Woerden helpen. Muizen zijn zoogdieren die vallen onder de soort knaagdieren. Er zijn veel verschillende soorten muizen: dwergmuizen, veldmuizen, bosmuizen, woelmuizen en slaapmuizen. Er zijn ook spitsmuizen en vleermuizen, maar ondanks dat het woord muis in hun naam staat, zijn het geen echte muizen. Er zijn een aantal dingen waaraan u kunt herkennen of er muizen in huis zijn. Zo kunnen er krassen te zien zijn, uitwerpselen liggen of kan er een kenmerkende geur in uw huis hangen die er op wijzen dat er muizen in uw huis lopen. Soms zijn muizen zelfs zo brutaal dat u ze door het huis kunt zien lopen.  In dat geval kunt u het beste muizenbestrijding Woerden inschakelen. 

Hoe zorgen muizen voor overlast?

Muizen knagen graag. Helaas knagen ze naast etensresten ook graag aan kabels en isolatiemateriaal. Dit kan flinke schade veroorzaken. Dat is echter niet het grootste probleem dat muizen met zich mee brengen. Door middel van hun urine en uitwerpselen kunnen ze uw huis vervuilen en zelfs ziektes verspreiden. Vaak krijg je muizen niet heel makkelijk meer uit je huis als ze er eenmaal zijn, en is muizenbestrijding Woerden nodig om ze te bestrijden. 

Hoe voorkom je dat muizenbestrijding Woerden nodig is?

Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen voordat professionele muizenbestrijding Woerden nodig is. Door brede spleten en kieren dicht te maken kunnen muizen niet binnenkomen. Het is verstandig voedsel goed op te bergen zodat muizen niet worden aangetrokken tot de geur. Als u liever geen gif gebruikt kunt u een muizenval neerzetten of een kat nemen die op de muizen jaagt. Als dit allemaal niet voldoende is kunt u muizenbestrijding Woerden inschakelen.