Vertrouwenspact
Image default
Vervoer en transport

Het stapelaar certificaat halen bij ons

Is het tijd om het stapelaar certificaat te gaan halen? En wilt u voor het stapelaar certificaat een stapelaar training volgen? Wij hebben  veel verschillende cursussen voor intern transport, zo ook voor de stapelaar. De stapelaar opleiding duurt slechts een halve dag en aan het einde van dit dagdeel kunt u uw stapelaar rijbewijs bij ons halen, dit doet u wanneer u de stapelaar opleiding en het veiligheidsexamen met een voldoende afsluit.

Vooral praktijk tijdens de stapelaar training

De nadruk bij deze stapelaar training ligt op de praktijk. We willen u namelijk zo opleiden dat u direct zelfstandig aan de slag kunt op de werkvloer als u het stapelaar certificaat heeft. We hechten veel waarde aan veilig werken, werken met de stapelaar wordt nog wel eens onderschat. Maar het gaat hier om een zware machine met zware ladingen. Daarmee willen we op geen enkele wijze ongelukken, dat lukt alleen als we u wijzen op gevaren. Bij sommige cursussen zoals die van de heftruck geven we er direct een stapelaarcursus bij. Kijkt u eens rond of het voor u voordelig is om een stapelaaropleiding of andere rijbewijzen met het stapelaar certificaat te combineren.

Waarom kiest u voor onze opleidingen?

Wij zetten  ons in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Beschikt je over certificaten zoals stapelaar certificaat dan kun je je werk veilig uitvoeren.Een stapelaar certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar, na deze 5 jaar dient u opnieuw een stapelaarcursus te volgen. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een stapelaar-hehalingscursus, wanneer u dan het veiligheidsexamen met een voldoende afsluit verlengen wij uw stapelaarrijbewijs weer met 5 jaar. Naast deze opleidingen bieden wij nog veel meer opleidingen aan voor het interntransport. Zo is er een opleiding veilig hijsen een cursus voor de hoogwerker en is het mogelijk om je verreikercertificaat bij ons te halen.