Vertrouwenspact
Image default
Energie

LED G9 GU9 LAMPEN

LED-lampen zijn nu beschikbaar in alle vormen en maten die je kan verwachten, kaars, G9, MR16. Ze worden een openbaring en zien er uit als een standard gloeilamp. Hierdoor worden de lichtstralen verspreid in alle richtingen net als een normale gloeilamp. Als het licht niet is geconcentreerd en in één richting en verspreid over 360° heeft direct invloed op de lumen-output. 

G9 led lampen zijn vaak opgebouwd uit een gloeidraad van wolfraam en een halogeen gebaseerd opvullings gas. Het wolfraam gloeit langer vanwege de aanwezigheid van halogeen gassen. G9’s zijn ook beschikbaar in LED alternatieven. Deze zijn zelfs meer energie efficiënter en rendabeler dan hun tegenhangers in halogeen. 

LED-lampen G9 vervangen halogeenlampen in de weergave, track en decoratieve verlichtingsarmaturen, zoals kroonluchters en hangers.

De vijf-watt is de industrie meest compacte hoge lumen LED G9 lamp. Deze gelijkwaardige levert warm, aangenaam licht zonder de hoge hitte en vermogen van de traditionele 40W halogeenlamp. Beschikbaar in dimbare en niet-dimbaar versies, is de vijf-watt LED G9 van optimale kwaliteit en heeft een levensduur van 30.000 uur. 

het drie-watt-model biedt een krachtige 360-graden lichtverdeling. Het is gebouwd met een keramische basis en bevat een duidelijke diffuser voor een maximale lichtopbrengst. Gebouwd met thermoplastische basis, bevat het een diffusor en aangepaste LED-pakket voor maximale lichtverdeling.

Deze bijzondere lampen zijn perfect voor gebruik in uw huis en kunnen worden gebruikt om specifieke gebieden op te fleuren. Ook is hun effectieve verlichting echter meer dan genoeg om te zorgen voor een veilige verlichting in elke kamer of de gang. Dit is ook te danken aan hun verregaande lichtbundel hoek van 300 graden. 

U vindt de G9 LED lampen in Warm wit en koel wit. Deze lampen hebben ook een veel langere levensduur dan uw typische gloeilamp, met 20 – maal meer uren om ervoor te zorgen dat je de hoogste waarde krijgt voor uw geld.

 

Volg de link voor info : link