Vertrouwenspact
Image default
Eten en drinken

Catering in 2017 is hipper dan voorheen

Tegenwoordig zien we een ware trend waarbij de barbecue enorm in populariteit is gestegen en kookprogramma’s een ware trend zijn. Blijkbaar is voeding een hot item en zijn er zelfs speciale foodtrcuk events waar mobiele keuken hun kunsten presenteren vanuit een hippe Volkswagen bus of camper. Deze trend zie je momenteel dus ook heel sterk vertegenwoordigd in de catering. Een barbecue achter het huis met een buffet en bediening is hip bij een verjaardagsfeest. Wilt u deze trend ook niet eens proeven moet u beslist verder lezen of even een kijkje nemen bij een cateraar zoals hier.

Van klassiek naar hip

Wanneer je vroeger een cateraar belde was dit vaak vanwege een verjaardagsfeest waar in een zaaltje in het dorp een feest werd gegeven en waar een buffet nodig was. Natuurlijk gebeurd dit nog steeds heel vaak en is de cateraar nog steeds het bedrijf waar je een goed buffet kunt laten bezorgen. Maar er is meer. Wilt u een speciaal verjaardagsfeest vieren en hier iets bijzonders van maken dan kunt u ook denken aan een locatie die niet iedereen verwacht. Of het nu de golfbaan, waterskiën, karten of een toertocht is en waar na afloop een pizza bus of friettent staat waar een hapje gegeten kan worden is vaak leuker dan het standaard feest. Maar ook een speciale locatie waar een themadag wordt ingericht en uiteindelijk ook drank en eten wordt geserveerd is nieuw.

De producten waar het bij catering om draait

Naast het creatieve idee zien we dan ook vooral dat het draait om verhuur van middelen als ook de catering zelf. Bij verhuur kun je denken aan mobiele taps, servies en glaswerk, tenten, springkussens, praattagfels en meubilair, popcorn kraan, foodtrailer en bediening. Bij de catering hebben we het nog steeds over de producten als een barbecue pakket, lunch en brunch, buffetten, salades, voorgerechten, desserts, life cooking, hapjes en amuses, life cooking en wat niet meer. Kijk naar alle mogelijkheden om uw feest nog hipper te maken dan voorheen.

Volg de link voor info : link