Vertrouwenspact
Image default
Financieel

Is Litecoin een goede investering?

Misschien heb je gehoord over het zijn de nieuwe jongen op het blok – de internetten heetste nieuwe ding … maar is Litecoin de moeite waard om je tijd en problemen de moeite waard te zijn? Als u op zoek bent naar investeringen in de digitale valutawereld, moet u dit weten … Er zijn veel valuta’s die er zijn, maar ze bieden allemaal verschillende voordelen en aantrekkingskracht. Een zoiets dat litecoïne opvalt, is de transactiekosten van relatief lage (met vergelijking).

  

Op het gezicht ervan zou je kunnen denken dat Litecoin verschrikkelijk is vergelijkbaar met 0% geld, of zelfs dicht bij het. Maar in feite gedraagt een litecoïne-invest zich veel als een reguliere, fysieke valuta. Het heeft dezelfde problemen als elke andere vorm van digitale valuta – het heeft bijvoorbeeld een arme marktkap, een slechte liquiditeits- en bevestigingstijden. Maar het heeft ook vier keer snellere bevestigingstijden dan de meeste andere valuta’s op de markt. Met een marktkap van slechts een paar honderd miljoen dollar op dit moment, is dit nogal onbeduidend en maakt het nauwelijks een goede investering.

 

Maar het heeft veel voordelen die het nu een goede investering maken. Net als Dash zal Litecoin in de toekomst worden uitgegeven, met een veel hogere uitgiftepercentage dan de huidige uitgiftepercentage in de hoofdstroom digitale valuta’s. Zoals toekomstige Altcoin-uitgifte toeneemt, zal de waarde van elke eenheid toenemen en zal in de loop van de tijd een sterke concurrent worden van Monero, IRA en Zcash.

 

En hoe zit het met inflatie? De inflatie is een probleem in de Amerikaanse economie momenteel en de litecoïne wordt afgegeven met een echte marktkap ver boven dat van de Bitcoin. Dat betekent dat op de lange termijn een goede investering is.

Als u in de toekomst een groot probleem verwacht, moet u waarschijnlijk de litecoïne niet vasthouden. Plak in plaats daarvan met de andere grote spelers in het veld.

 

Natuurlijk zijn er enkele investeerders die speculeren of Litecoin op de lange termijn een waarde zal hebben. Maar als we kijken naar de situatie vanuit een ander gezichtspunt … zijn beleggers die speculeren of Litecoin zal slagen of falen? Natuurlijk niet. In plaats daarvan speculeren ze of de huidige hype over het is een echte indicator van zijn succes of falen. Beleggers over de hele wereld zullen nauwlettend kijken om te zien of deze nieuwe cryptocurrency zijn plaats in de top 10-lijst van meest waardevolle valuta’s vindt en een alternatief wordt voor de dollar. Hoewel het nog niet eens twee jaar is uitgebracht, lijkt het al op te nemen.

 

Het lijkt in te vatten in Australië en Singapore, waar de overheid de lokale valuta heeft verboden om te worden gebruikt voor de handel. Op dit moment hebben zowel Aussies als Singapore litecaze als hun voorkeursvorm van cryptocurrency. In iets minder dan twee maanden is de Australische dollar minder dan één Amerikaanse dollar waard. En in iets meer dan drie weken heeft de Australische dollar de helft van de waarde van de Amerikaanse dollar verloren! Nu, het is te vroeg om te zeggen of litcraze een succes zal zijn, maar er is geen twijfel dat het een grote impact zal hebben op Titecrazes Toekomstige winstgevendheid.

Wilt u Litecoin (LTC) kopen of verkopen?  Klik hier BitcoinMeester