Vertrouwenspact
Image default
Sport

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage is een massage met diepe druk. Deze massage wordt gegeven door een professionele masseur of therapeut. De deep tissue massage is gericht op het loskrijgen van knopen en blokkades in het lichaam. Door meer druk uit te oefenen op pijnlijke plekjes, verminderen deze diepe knopen of blokkades. Wil je kennismaken met de deep tissue massage? Kom dan naar Yules massage Rotterdam! Yules massage is gevestigd in het centrum van Rotterdam en biedt diverse massages aan, waaronder deep tissue massages.

Waarvoor is een deep tissue massage goed?

Een deep tissue massage is goed voor spieren die vastzitten, maar ook bij het verminderen van stress. Wanneer je last hebt van chronische pijn, kan een deep tissue massage helpen deze pijn te verminderen. Ook bij blessures is een deep tissue massage een aanrader. Naast dat het helpt bij het herstellen van de spieren, geeft het ook ontspanning en zorgt ervoor dat je beter slaapt.

Heb je last van één of meerdere van bovenstaande klachten? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Yules massage Rotterdam! Wij staan klaar om je te helpen met onze deep tissue massages.

Andere massages

Naast deep tissue massages, biedt Yules massage Rotterdam ook andere massages aan. Denk hierbij aan onder andere:

– stoelmassage

– hot stone massage

– zwangerschapsmassage

– rug-, nek- en schoudermassage

Ook voor deze massages kun je terecht bij Yules massage Rotterdam. Wij hebben ervaren masseurs in dienst die jou graag van dienst zijn met een heerlijke massage. Wil je meer weten over één van bovenstaande massages of ben je benieuwd naar de andere massages die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op of bekijk de website voor meer informatie.

Waarom massages goed zijn voor het lichaam

Massages zijn goed voor het lichaam omdat ze helpen bij het ontspannen van de spieren. Wanneer je regelmatig last hebt van stress, kan een massage ervoor zorgen dat je beter slaapt en minder last hebt van stress. Ook bij pijnklachten kan een massage verlichting geven. Massages stimuleren namelijk de aanmaak van endorfine in het lichaam, waardoor je pijnklachten minder voelt.