Vertrouwenspact
Image default
Gezondheid

Cryolipolyse: snelle en veilige methode om vet te verminderen

Cryolipolyse is een behandeling die wordt gedaan om overtollig vet te verwijderen door het vet te bevriezen met een speciaal gereedschap. Het vet op je oksels, borst, armen, taille, buik, rug en bh-vet, heupen en knieën kan gemakkelijk worden ingevroren. Je kunt ook je onderkin invriezen om daar de vetten te verwijderen. Op die manier lijkt je gezicht misschien kleiner en ziet het er op zijn beurt mooier uit. Je kunt Cryolipolyse buikvet bevriezen als je er slanker uit wilt zien. Na de behandeling kunt u uw oude kleding weer aan. Ze passen allemaal weer omdat je lichaam daarna kleiner is geworden.

Wat voel je tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling kunt u een trekkend of prikkend gevoel krijgen op de plaats van de behandelkoppen. Als je je dubbele onderkin laten bevriezen wilt, kun je al deze sensaties op je kin voelen. Dit komt doordat de huid wordt afgekoeld tot -9 °C nadat deze in de hoofden is gezogen. Dit gevoel gaat na ongeveer vijf minuten over. Daarna voelt u niets meer op de behandelplekken. U kunt tijdens het wachten doorgaan met lezen, naar muziek luisteren of naar uw favoriete programma kijken. Dit is de reden waarom veel mensen een cryolipolyse-procedure als pijnloos beschrijven.

Hoe lang blijft het effect zichtbaar?

Na de eerste behandeling is het resultaat binnen 3 tot 5 weken zichtbaar. Verdere resultaten kunnen geleidelijk worden waargenomen tot 12 weken na de behandeling. De procedure duurt lang omdat het lichaam de vetcellen in je lichaam moet afvoeren. De vetcellen worden voorgoed geëlimineerd. Het handhaven van een gezonde levensstijl is echter cruciaal. Dit is een must, zodat u in die gebieden niet opnieuw lichaamsvet ophoopt. Na de behandeling is er geen herstelperiode. U kunt uw normale routine weer oppakken omdat uw gebruikelijke activiteiten door deze behandeling niet worden beperkt.

Een advies voordat je naar een kliniek gaat

U kunt gemakkelijk een Cryolipolyse-behandeling krijgen door naar een schoonheidskliniek te gaan. Niet alle klinieken hebben echter dezelfde kwaliteit. Cryolipolyse-apparatuur is niet gelijk gemaakt. Niet elke tool wordt vermeld en als veilig beschouwd. Daarom moeten de klinieken gebruik maken van effectieve en veilige hulpmiddelen voor de behandeling. Zorg ervoor dat de kliniek op dit moment de meest geavanceerde tool op de markt gebruikt die de beste resultaten oplevert.