Vertrouwenspact
Image default
Verbouwen

Waarom CNC 3D frezen voor mijn bedrijf het verschil maakte

Wat is CNC frezen?

Wanneer men spreekt over CNC frezen, wordt er gedoeld op het frezen via Computer Numerical Control. Het betreft een alternatieve benaming voor de door computers aangestuurde machines. Net als bij CNC machines in het algemeen, werken de machines op eigen wijze aan materialen om het gewenste eindresultaat te realiseren.

Machines die CNC frezen worden eenmalig van de juiste instellingen voorzien, waarna de door CNC aangestuurde machines het gewenste product vrijwel oneindig kunnen produceren. De producten kunnen zo razendsnel en goedkoop kunnen worden geproduceerd.

Online CNC frezen

Bij het online CNC frezen vraag je gemakkelijk drie offertes op bij CNCNederland, zo kun je aan de hand van de vergelijkingen een keuze maken zonder de deur uit te hoeven. Bij veel van de aangeboden partijen die online CNC frezen aanbieden kun je een ontwerp insturen, aangepast naar eigen eisen, tot op de micromillimeter nauwkeurig.

Wat is CNC 3D frezen?

Kortgezegd komt het erop neer dat er complete producten driedimensionaal kunnen worden gefreesd. De machine waarmee moet worden gefreesd, moet voorzien zijn van 5 assen, waarbij een 3-assige machine genoeg is voor het frezen in 2D. Ondanks dat de machines anders in elkaar zitten, wordt er nog steeds dezelfde freestechniek toegepast. Het frezen, bijvoorbeeld van metaal, is een verspanende materiaalbewerking. Dit houdt in dat er materiaal wordt weggehaald totdat het gewenste resultaat overblijft. Dit geldt voor zowel het 2D, 2,5D als 3D frezen.

CNC frezen uitbesteden

Het uitbesteden van CNC frezen geeft je veel verschillende professionals om uit te kiezen. Echter, niet iedere aanbieder van CNC frezen is even ervaren op het gebied van jouw eventuele uitbesteding. Bij CNCNederland wordt er alleen gewerkt met zeer ervaren CNC bedrijven, zo wordt kwaliteit gegarandeerd. Je hoeft je, als uitbesteder, enkel te richten op het ontwerp en het gewenste product. De rest van het proces kun je met vertrouwen overlaten aan de professionals.

CNC frezen offerte aanvragen

De professionals die staan geregistreerd bij CNCNederland maken het mogelijk om te frezen via een vakkundig bedrijf. Jarenlang wordt het productieproces binnen de industrie naar een hoger niveau getild; krachtiger, goedkoper, sneller en duurder. Er zijn tal van mogelijkheden binnen het CNC frezen via CNCNederland. Laat je inspireren en informeren door geheel vrijblijvend offertes aan te vragen. Zo creëer je eenvoudig en snel inzicht in de vakkundige CNC bedrijven, wat leidt tot de mogelijkheid om gemakkelijk de verschillende CNC bedrijven te vergelijken. Zo weet je precies wat je per professional kunt verwachten betaal je nooit meer dan je zou willen.