Vertrouwenspact
Image default
Verbouwen

Schüco Kunststof kozijnen in Dordrecht

Schüco Kunststof kozijnen in Dordrecht

Het vervangen van houten kozijnen met kunststof kozijnen in Dordrecht is ontzettend populair. Wekelijks komen onze monteurs in heel Zuid-Holland nieuwe kozijnen plaatsen bij woningbezitters van kleine en grote woningen. Er is een grote vraag om woningen te verduurzamen en nieuwe kunststof kozijnen vormen daar een belangrijk onderdeel van. Bij Qozijn zien we dit ook terug in de aanvragen en het is goed om te zien dat steeds meer mensen willen verduurzamen om bij te dragen aan het milieu, maar ook omdat mensen willen profiteren van kunststof in plaats van houten kozijnen. Kunststof kozijnen zijn namelijk vele malen onderhoudsvriendelijker en gaan langer meer. En sinds een aantal jaar zijn ze ook niet meer te onderscheiden van hout!

Kunststof kozijnen in Dordrecht met houtnerf

Bij Qozijn gaan we natuurlijk met de tijd mee. Kunststof kozijnen van 10 jaar geleden zijn niet meer wat ze zijn. Er zijn steeds meer mogelijkheden in kleur, afwerking en sluitingsmogelijkheden. Dat is natuurlijk wel zo prettig voor u als consument. De keuze die wij bij Qozijn aanbieden is eveneens ruim mede dankzij onze vaste leverancier en fabrikant: Schüco!

Met Schüco kozijnen haal je pas échte kwaliteit in huis. Kenners weten dat wanneer je kiest voor Schüco, je de beste kwaliteit in huis haalt. Daarom doen we ook geen concessies in kwaliteit en service en werken we alleen met A-merken die zich al decennie hebben bewezen in duurzaamheid, innovativiteit en garantie. Daarom kunnen wij op al onze kozijnen 20 jaar garantie geven en dat is uniek! Doorgaans krijg je 5-10 jaar garantie. Wij verdubbelen dus de garantie voor jouw nieuwe kozijnen.

Witte kozijnen zien we genoeg. Waarom niet in een ander kleur. Kan dat? Jazeker! Kunststof kozijnen kunnen bij ons besteld worden in wit, gebroken wit, grijs, zwart en antraciet. Dat niet alleen, ook kunnen we tegenwoordig mooie kunststof kozijnen leveren met een houtnerg motief. Dit biedt nagenoeg dezelfde uitstraling als houten kozijnen.We zien dit steeds vaker terugkomen in de keuze van onze klanten. Strakke gladde kozijnen waren vroeg populair, maar tegenwoordig wordt de houtnerf kozijnen vaker gekozen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan voor kunststof kozijnen in Dordrecht.

Vraag een gratis offerte aan online

Het laten plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen kan een grote investering zijn voor veel mensen. Daarom bieden we de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen via onze website. U kunt online werktekeningen en foto’s uploaden zodat we een beter beeld hebben van het aantal kozijnen, de afmetingen en de omvang van het project. Op basis van deze informatie nemen we contact met u op om de details te bespreken zodat we met een goed voorstel kunnen komen.

Maak gebruik van ons financieringsplan

Is de investering iets te groot om het ineens te doen? Geen nood! We bieden namelijk een aantrekkelijk financieringsplan aan waarbij u de kozijnen kunt afbetalen in termijn. Dit geeft u meer bestedingsruimte en kunt u alsnog de stap nemen om uw woning te verduurzamen. Tip: Vraag ons ook naar de mogelijkheden voor een subsidie voor kunststof kozijnen!

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen

Kunststof heeft enorme voordelen ten opzichte van oudere houtkozijnen. Allereerst is kunststof onderhoudsarm en dat betekent dat u niet meer hoeft te schuren en schilderen. Dat scheelt al veel geld. Daarnaast bieden kunststof kozijnen zeer uitstekende isolatiewaarden aan. Ze zijn goed bestand tegen wind, water en kou. Onze raamkozijnen worden standaard voorzien van HR++ glazen, maar ook HR+++ glazen zijn mogelijk. Hoe meer glazen, hoe hoger de isolatiewaarden en hoe groter uw huislabel.

Tot slot zijn onze kozijnen voorzien van het VKG-keurmerk op kwaliteit, montage en garantie. Ons montagedienst is VCA gecertificeerd en hebben onze ramen en deuren hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit en sloten die goedgekeurd is door het Politiekeurmerk.

https://www.qozijn.nl/