Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Welke soort zoldertrap pas het best bij jou?

Ben je nou op zoek naar een zoldertrap, maar weet je nou door onder andere het grote scala aan verschillende trappen niet welke zoldertrap bij jou past of bij welke aanbieder je deze moet aanschaffen? Lees dan dit blogartikel verder en dan weet jij precies welke zoldertrap bij jou past!

Vlieringtrap

Eén van deze soorten zoldertrappen is de vlieringtrap. Deze trap maakt jouw vliering weer makkelijk bereikbaar. Een positief punt aan deze trap is dat deze weinig ruimte in beslag neemt en daardoor is die ook erg praktisch. Daarnaast kun je met deze trap voor nog wat extra veiligheid en zekerheid zorgen door een bevestigingsrail te plaatsen. Als dit nog niet genoeg is naar jouw smaak dan is er zelfs nog een optie om handige leuningen toe te voegen. Dit is zowel links als rechts mogelijk om te plaatsen.

Steektrap

De tweede soort zoldertrap is de steektrap. Deze trap is een mooi middel om je vide of zolder weer te bereiken. Deze trap is net als de vlieringtrap ook gemakkelijk te monteren en te gebruiken in een kleine ruimte. Hierdoor is deze trap gemakkelijk en handig voor in je Tiny House of om naar je zolder te komen. 

Videtrap

De derde en laatste soort zoldertrap wat we hier bespreken is de videtrap. De videtrap is de perfecte zoldertrap om je vide weer gemakkelijk bereikbaar te maken. De videtrap is makkelijk te gebruiken wanneer je te maken hebt met een krappe ruimte en een ander voordeel van deze trap is dat deze gemakkelijk is te plaatsen in een kleine ruimte. Dit is mogelijk doordat de trap in een vrij steile positie geplaatst kan worden en daardoor is dit een hele praktische trap. Deze trap kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan deze trap los plaatsen tegen je vide, maar je kan de trap ook vastzetten door middel van een bevestigingsrail. Hierdoor heb je nog wat extra zekerheid.

Aanschaffen van een zoldertrap

Heb je voldoende informatie gekregen en ben je van plan om jouw perfecte zoldertrap aan te schaffen, maar je weet alleen nog niet waar je dat moet doen? Dan raden wij Van Eldik aan. Zie bieden een ruim assortiment zoldertrappen. Echter hebben ze naast dit ruime assortiment ook een groot scala aan andere trappen en ladders. Hierdoor vind je gegarandeerd een trap of ladder die jij nodig bent. Heb je echter nog vragen over een de verschillende soorten ladders of trappen neem dan gerust contact op met Van Eldik en zij geven jou graag een passend advies.

 

https://www.vaneldikladders.nl/