Vertrouwenspact
Image default
Woning en Tuin

Een Douglas veranda op maat

Bij Doe Het Zelf Veranda is het mogelijk om een houten Douglas overkapping of veranda op maat te bestellen. Een Douglas veranda is perfect voor elke tuin met zon. Het is mogelijk om zonwering in de Douglas veranda te installeren, zo heb je in de zomer een plekje schaduw in je tuin. Geniet van de zomer zonder te verbranden of last te hebben van de zon.

Een Douglas veranda gaat lang mee

Een Douglas veranda gaat lang mee omdat Douglas hout enorm sterk is, daarnaast geeft het ook een mooie warme uitstraling. Bestel nu je houten overkapping op maat en geniet van het plekje dat je in je tuin hebt gecreëerd. Het is ook mogelijk om de houten overkapping die je op maat hebt besteld, zelf in elkaar te zetten. Het bedrijf heeft speciale bouwpakketten die je zelf in elkaar kan zetten. De houten overkapping bestel je op maat zodat deze perfect in de tuin past. Het is ook mogelijk om verlichting te bestellen voor in de overkapping. Door de verlichting kan je s ‘avonds langer buiten zitten en maak je het gezelliger en huislijker in de overkapping, je moet het eigenlijk zien als een extensie van je huis. Een overkapping kan je ook op deze manier inrichten. Maar het kan natuurlijk ook een heerlijke loungeplek worden voor je familie en/of vrienden.

Vraag meer informatie aan

Wil je meer informatie ontvangen over de Douglas veranda, of over de houten overkapping op maat? Neem dan contact op met de experts van Doe Het Zelf Veranda, zij helpen je met liefde verder. Ze beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je de juiste informatie ontvangt, zo maak je de beste keuze voor jouw tuin. Vraag de experts om hulp, zij helpen je bij het vinden van het beste hout en de beste stijl voor jouw tuin.