Vertrouwenspact
Image default
Woning en Tuin

Eiken vloer: kwaliteit en duurzaamheid

Zit u te denken aan een authentieke houten vloer? Bax Houthandel, gespecialiseerd in het leveren en leggen van houten vloeren, zoals eiken vloeren, geeft tips.

De aanschaf van een houten vloer is er één waar u waarschijnlijk goed over nadenkt. Begrijpelijk, want het is een keuze waar u vele jaren plezier van kunt hebben. Hebt u weleens gedacht aan eiken? De mooie kwaliteiten van eiken in combinatie met de lange levensduur maakt dit prachtige hout tot een goede keuze. Bax Houthandel vertelt over de voor- en nadelen van eikenhout op uw vloer.

Waarom kiezen voor een eiken vloer?

Het grootste voordeel van een eiken vloer is de kwaliteit. Het sterke hout kan tegen een stootje, en de stoere en toch stijlvolle look geeft uw huis een ruimtelijke en warme sfeer. Daarnaast is het hout op vele manieren te bewerken, en kunt u dus de kleur en uitstraling kiezen die past bij uw wensen.

Een andere plus is de duurzaamheid. Wanneer het hout eenmaal gelegd is kan het jaren mee. De keuze voor eiken in uw huis is dan ook een investering voor de lange termijn. Kies een prachtige eiken vloer die bij u past en geniet nog jaren van een vloer die niet verveelt!

Waar moet u aan denken voor de aanschaf van een houten vloer?

De prijs van een houten vloer kan een nadeel genoemd worden. Voor echt massief houten planken betaalt u natuurlijk meer dan voor een setje laminaat. En tuurlijk is er ook een duidelijk verschil in kwaliteit. Maar wist u dit al: in vergelijking met de vele verschillende soorten hout komt eiken verrassend voordelig uit de bus. Hier komt bij dat u bij Bax Houthandel kunt kiezen uit vele soorten eiken, in verschillende prijsklassen. Hierdoor is er altijd een vloer te vinden die past bij uw persoonlijke situatie. Ten slotte is er nogmaals het voordeel van duurzaamheid: een eiken vloer heeft een lange levensduur en is dan ook een goede investering voor uw huis. Kies voor de vele kwaliteiten van eiken en laat u daarom adviseren in één van de locaties van Bax Houthandel!

Interesse? Bezoek een showroom bij u in de buurt of vraag een offerte aan, en ervaar zelf de vele voordelen van een prachtige eikenhouten vloer.

Volg de link voor info : link