Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Ben jij de meest technische man van de achterhoek?

Zoek jij een baan in de installatietechniek en woon je in de buurt van de achterhoek? Er wachten creatieve werkzaamheden op jou! Er zijn namelijk talloze functies als installatiemonteur beschikbaar. Binnen dit vakgebied ontwikkel of onderhoud jij essentiële installaties, voor andere mensen of vakgebieden. Daarnaast zijn deze werkzaamheden beschikbaar voor verschillende opleidingsachtergronden. Er is dus genoeg werk in de achterhoek, dat op jou wacht! In deze blog behandelen we de mogelijkheden als installatiemonteur in de achterhoek. Lees dus gauw verder en ontdek de mogelijkheden!

 

Werken in de installatietechniek

Als installatiemonteur werk je aan verschillende installaties die van levensbelang zijn voor andere mensen. Zo kan je bescherming, zoals brandbeveiliging, repareren en onderhouden voor bedrijven. Daarnaast kan je mensen en bedrijven voorzien van verkoeling in warme tijden, door airconditioners te onderhouden. Zonder deze installaties kunnen mensen soms hun eigen werkzaamheden niet verrichten. Daarom is het zo belangrijk dat jij, als installatiemonteur, klaar staat voor deze mensen. Er wordt in bepaalde situaties ook verwacht dat je problemen alleen kunt oplossen. Denk hierbij aan een storing in een koelsysteem. Dit vraagt dus ook een beleefde en behulpzame houding, richting jouw klanten. 

 

Werken op verschillende niveaus

Het is mogelijk om op verschillende niveaus te werken, binnen de installatietechniek. Met verschillende studieachtergronden is er werk beschikbaar in de productie en het onderhoud van installaties. Ook in het soort werkzaamheden verschillen de functies van elkaar. Zo kan je kiezen voor een erg praktische functie, zoals koelmonteur. Aan de andere kant kan je ook kiezen voor een meer strategischere functie, zoals tekenaar. De mogelijkheden hangen hierin ook van de studie de je hebt afgerond en jouw werkervaring. Er wachten in ieder geval genoeg vacatures in de installatietechniek in de achterhoek op jou. Aarzel dus niet en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

https://www.t-pion.nl/