Vertrouwenspact
Image default
Gezondheid

Yoga Schagen voor als je meer rust wilt

Als je graag Yoga wilt beoefenen in Schagen en omgeing, dan nodig ik je uit om bij Yogaschool Alyna eens te proberen.

Bij Yogaschool Alyna is er ruimte voor jou. Er wordt gekeken naar jouw wensen, jouw lichaam en jouw situatie. De yogalessen zijn ontspannen en verlopen met aandacht en liefde. Je hoeft niks mee te nemen naar de lessen want alles is aanwezig. Er zijn kwalitatief goede yogamatten, bolsters, blokken, dekentjes. Alle yogabenodigheden zijn aanwezig.

De lessen zijn nooit overvol. Het is niet prettig om krap tegen elkaar aan te bewegen. De lessen worden gehouden in een grote ruimte, waar voldoende plek is om lekker vrij te bewegen. 

Je voelt je snel op je gemak en de energie in de yogazaal is prettig. Het maakt niet uit of je graag een leger hoofd wilt, flexibeler wilt worden of dat je graag gewoon lekker wilt bewegen: je bent bij Yogaschool Alyna van harte welkom. 

De yogales duurt 1,5 uur en er wordt echt de tijd genomen om te ontspannen en even te landen. We willen altijd maar ‘snel-snel’ maar in deze yogalessen wordt echt de tijd genomen om te gaan voor ontspanning.

Je kunt na de les ook altijd vragen stellen via WhatsApp. En als je graag liever privé begeleiding wilt, dan kun je ook altijd een privéles volgen. Dat is geen enkel probleem.

De Yoga groepslessen kun je starten met een proefles. Deze kun je aanvragen op de website van Yogaschool Alyna. Er wordt dan binnen één werkdag contact met je opgenomen om je eerste yogales in te plannen.

Is yoga niks voor jou en wil je liever mediteren? Dan kan dat ook. Dan kun je altijd even kijken op de website onder het kopje ‘meditatie’ en daar vervolgens je proefles aanvragen. 

Het yogateam staat voor je klaar om je te ontvangen.

https://yogaschoolalyna.nl