Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Let hier op bij het inrichten van een project

Stel, je hebt een nieuwe ruimte maar je weet nog niet goed hoe je deze precies kan en wil inrichten. Dat is helemaal niet gek, want tegenwoordig is er heel veel mogelijk. Maar hoe richt je nou precies een project goed in en wat is het belang hiervan? Lees snel dit blog verder en kom erachter hoe jij dit fikst!

Waarom is het inrichten belangrijk?

We brengen het grootse deel van onze dag door op het kantoor en daarom is het fijn dat je werkplek zo fijn mogelijk werkt. Een plek waar je zo lang doorbrengt moet gewoon in orde zijn. Wanneer je een werkplek hebt die ergonomisch is ingericht, heb je een veel lagere kans op lichamelijke klachten. Veel mensen met een kantoorbaan kregen vroeger rug- en nekklachten en daarom is het tegenwoordig zo belangrijk dat bijvoorbeeld een goede zitplaats aanwezig is. Naast dat het enorm belangrijk is voor de gezondheid van het personeel, is het ook belangrijk dat er een goede indruk achter gelaten wordt op bezoekers. Een goed ingericht kantoor werkt ook veel efficiënter dan een rommelig kantoor, je raakt minder snel spullen kwijt die je minder vaak gebruikt.

 

Vraag input van je personeel

Het is voor personeel niet alleen fijn om een prettige werkplek te hebben, maar het is ook essentieel om het werk goed uit te voeren. Je moet ook nagaan wat de wensen van je personeel zijn. Werken ze graag individueel of in teamverband? En is er behoefte aan contact tijdens het werk of vinden ze het ook fijn als ze individueel en in stilte kunnen werken. Als er bij jullie veel thuis gewerkt wordt is het ook misschien handig om flexplekken te overwegen. Een vaste werkplek op kantoor voor iemand die maar één of twee keer per week aanwezig is, kan overbodig zijn. Het kan ook handig zijn om naast de input van het personeel ook input van een professionele partij te vragen. Kato helpt jou bij de inrichting van het project, door middel van jarenlange ervaring en kennis.

 

https://katoprojecten.nl/