Vertrouwenspact
Image default
Mode en Kleding

Dit zijn de bekendste bh merken

Dit zijn de bekendste bh merken

Bh’s zijn net als schoenen verkrijgbaar in tal van verschillende merken. Toch zijn er een aantal merken die er bovenuit springen. Eén van de bekendste merken in zowel bh als bikini is de Elomi bikini. Je zult zien dat wanneer je kiest voor kwaliteit, je dit ook merkt in de prijs. Toch is het wel belangrijk, dat je kiest voor een goede bh. Je moet deze immers toch enkele uren per dag dragen. Dit geldt niet alleen voor een normale bh, maar ook voor een sport bh. Om je een idee te geven wat het belang is van een kwalitatief goede bh, geven we je hierbij een aantal voorbeelden. 

Shock absorber bh

De sport bh’s van shock absorber zijn een absolute aanrader als het gaat om een sport bh die volledige ondersteuning biedt. Vooral bij sporten waarbij je veel beweegt zoals bijvoorbeeld hardlopen, zal je zien dat de schokken goed worden geabsorbeerd. Dit is belangrijk omdat je namelijk anders last krijgt van je borsten. Dit komt omdat je borstgen geen spierweefsel hebben, waardoor ze dus niet zelf de klappen kunnen opvangen. Door het dragen van een shock absorber bh, zullen je borsten tegen elkaar aan worden gedrukt, waardoor je geen last hebt dat ze bewegen. Je zult zien dat je niet alleen minder last hebt, maar je ook een stuk beter kunt presteren.

Push up bh van Elomi

De push up bh’s van Elomi zijn een absolute aanrader wanneer jij op zoek bent naar een bh die je borsten net dat stukje extra kan liften. Een push up bh is de laatste jaren weer helemaal in trek. Waar het daarvoor een ietwat negatief imago had, zien we nu dat steeds meer vrouwen ervoor kiezen deze bh weer te dragen. Logisch, want de effecten zijn ontzettend mooi! Zo zorgt deze bh ervoor dat je een net ietwat diepe decolleté hebt, waardoor je kleding net een stukje mooier valt en de rondingen van je borsten beter zichtbaar zijn. 

Tot slot

Wanneer je een nieuwe bh gaat uitzoeken, dan blijft het altijd weer spannend of je kiest voor dezelfde bh als dat je daarvoor had of dat je iets volledig nieuws gaat proberen. Wel is het aan te raden, wanneer je kiest voor een sport bh, je gaat voor een gerenomeerd merk. Omdat je borsten tijdens een training veel voor de kiezen krijgen, is het aan te raden te gaan voor een shock absorber ultimate run. Je zult merken dat je tijdens het dragen van deze bh je volledige focus kunt houden op je sport, waardoor je tot de beste prestaties kunt komen.