Vertrouwenspact
Image default
Mode en Kleding

Het verschil tussen een dames reistas en een heren reistas

Het verschil tussen een dames reistas en een heren reistas 

De reistas van de dames ziet er vaak anders uit als de reistas van de mannen. Nu zijn de dames ook wel heel erg van dat het oog ook wat wil hebben natuurlijk. Voor de mannen is het wel zo dat ze steeds meer letten op het model maar ook dat het een mooie reistas is. 

De reistas voor de dames

Vrouwen staan erom bekend dat ze meer meenemen dan mannen. Vaak moeten de vrouwen nog aardig proppen om alles mee te kunnen krijgen in de reistas. Het geprop is vaak de bedoeling omdat de rits niet dicht wil en dat is toch zeker wel nodig. En ondanks dat de vrouwen veel mee nemen willen ze ook weer niet een hele grote reistas mee nemen. Dit heeft weer te maken met dat ze geen zware reistas mee hoeven te slepen. Er zijn natuurlijk heel erg veel keuzes als je op zoek bent naar een reistas dames. Zo kan je kiezen voor de Rains Duffel bag small. 

Een reistas die voor dames en heren kunnen zijn

Wanneer je op zoek bent naar een reistas die voor dames en heren kunnen zijn dan is een ted baker bag zeker een goede optie. Er zijn voor de heren ook hele mooie tassen van Ted Baker. Dit zijn charmante tassen die elke man goed staan. Het merk Ted Baker staat voor duurzaamheid en een geweldige uitstraling. Het mooie aan dit merk is dat je het ook kan combineren met een toilettas die bijpassend is bij de reistas. Maar ook wanneer je een schoudertas wilt hebben kan je deze zeker bijpassend op de kop tikken. En natuurlijk kan je dan bij de schoudertas weer een mooie bijpassende portemonnee halen. 

Een cowboysbag als schoudertas voor de handbagage

Als je op reis gaat wil je toch wel heel erg graag een fijne tas hebben als handbagage. Het maakt niet uit of je nu een vliegreis, busreis of een reis met de auto gaat maken. Het is altijd handig dat je alle belangrijke dingen binnen handbereik hebt. Daarom is misschien een cowboysbag schoudertas wel de juiste oplossing hiervoor. Hier kan je alle belangrijke papieren, de portemonnee, sleutels, maandverband, lipstick en vele andere dingen in stoppen. Het moet natuurlijk wel een tas zijn waar voldoende ruimte in zit zodat je het er ook allemaal in kwijt kan.