Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Waar kan je een nieuw scherm iPhone 7 laten plaatsen?

De iPhone 7 met zijn 4,7 inch scherm werd in 2016 op de markt gebracht als de opvolger van de iPhone 6S. Met de iPhone 7 heeft Apple veel verbeteringen doorgevoerd. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat de batterij van je iPhone langer meegaat, de iPhone heeft een grotere grotere camera lens zodat je er beter foto’s en filmpjes mee kunt maken, en bovendien is de iPhone 7 de eerste iPhone die ook echt waterdicht is. Veel mensen gebruiken de iPhone 7 nog steeds elke dag. Maar wanneer je een smartphone elke dag gebruikt is het een kwestie van afwachten totdat er iets stuk gaat, zoals het scherm. Als je scherm door beschadigingen, slijtagesporen of technische mankementen niet meer zo goed functioneert, is een nieuw scherm iPhone 7 de beste oplossing.

 

Nieuw scherm iPhone 7 installeren bij beschadigingen of gebreken

Voor de productie van de iPhone 7 schermen heeft Apple hoogwaardig glas versterkt glas gebruikt. Maar door veelvuldig gebruik en ongelukjes als het uit je handen laten vallen van je telefoon kan het scherm beschadigd raken. Krassen en barsten of scheuren zijn veelvoorkomende schades aan het scherm van een iPhone 7. Daardoor kun je niet meer goed zien wat er op je scherm staat en het swipen wordt ook minder prettig met al die barsten in het glas. Ook kan na verloop van tijd iets mis gaan met de hardware of software van het scherm, waardoor het niet meer functioneert als het zou moeten. Dooie pixels, een ingebrand scherm of de touchscreen functie die niet meer werkt zijn problemen die na verloop van tijd kunnen ontstaan. Als door beschadigingen of gebreken het niet meer mogelijk is om je telefoon naar behoren te gebruiken kan het een goed idee zijn om een nieuw scherm voor je iPhone 7 scherm te laten plaatsen. 

 

Waar kan ik een nieuw scherm iPhone 7 laten installeren?

Een nieuw iPhone 7 scherm laten plaatsen is een relatief goedkope oplossing om een probleem met een niet functionerend scherm te verhelpen. Als je op zoek bent waar je een nieuw scherm voor je iPhone 7 kunt laten installeren, neem dan contact op met het GSM Reparatie Centrum. Ze hebben vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout waar je je iPhone kunt afleveren en waar deze binnen 20 minuten is voorzien van een nieuw scherm. En dan krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op je nieuwe iPhone 7 scherm zodat je voorlopig weer vooruit kan.