Vertrouwenspact
Image default
Mode en Kleding

Tips voor een low budget bruiloft

Je bruiloft… Waarschijnlijk een van de mooiste dagen van je leven, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Er zijn echter allerlei verschillende manieren om ervoor te zorgen dat deze mooie dag een stuk goedkoper wordt, zonder dat dit ten koste gaat van de beleving. Zo kun je bijvoorbeeld goedkope bruidsjurken scoren in een bruidsjurken outlet of je kunt kiezen voor goedkopere catering opties. In deze blog geven we enkele tips voor een low budget bruiloft.

Trouwringen

Met de trouwringen vereeuwig je de liefde door middel van een sieraad. Je kunt de trouwringen zo duur maken als je zelf wilt. Kies er bijvoorbeeld voor om oude ringen te laten omsmelten bij de juwelier. Dit is een stuk goedkoper dan nieuwe ringen aanschaffen. Een ander voordeel is dat je zo oude ringen, die je normaal niet meer draagt, een nieuw leven inblaast.

Goedkope bruidsjurken vind je in een bruidsjurken outlet

De jurk is misschien wel één van de grootste kostenposten van een bruiloft. Maar wie denkt dat een goede trouwjurk per definitie veel geld kost, heeft het mis. Je kunt namelijk goedkope bruidsjurken scoren in een bruidsjurken outlet. In dit bruidsjurken outlet hangen allemaal nieuwe en vooral goedkope bruidsjurken, bijvoorbeeld uit vorige collecties. De merken die de trouwjurken fabriceren willen graag van deze oude voorraad af en bieden de jurken daarom tegen een goedkopere prijs aan.

Catering

Een belangrijk onderdeel van de trouwdag is de catering. Je kunt besparen op de catering door niet te kiezen voor een uitgebreid driegangendiner met bijpassende wijnen, maar bijvoorbeeld voor een barbecue of buffet. Dit is een stuk goedkoper, maar doet zeker niet af aan de kwaliteit. Wedden dat een barbecue vol met lekkere soorten vlees en vis in de smaak valt bij je gasten?

Er zijn genoeg opties om goedkoop te trouwen. Als jij liever helemaal uitpakt op je trouwdag, zal er wellicht een hoger prijskaartje aan hangen. Het is dus belangrijk om van tevoren je financiën op een rijtje te zetten. Zorg ervoor dat je een financieel plan hebt hoe je de bruiloft gaat bekostigen.

https://web-wings.nl/