Vertrouwenspact
Image default
Auto’s en Motoren

Besparen op de kosten met een lease auto

Een makkelijke manier om te besparen op te kosten, is om de bedrijfsleaseauto zo min mogelijk privé te gebruiken. Ga dan niet een andere auto gebruiken, want dan komen er alleen maar kosten bij. Maar stap eens op de fiets om maak afspraken met andere mensen om samen in één auto ergens naar toe te rijden. Dit kan je een hoop benzinekosten gaan schelen. Want de kilometers die je meer rijdt dan van te voren afgesproken, moet je zelf bij gaan betalen. Het is belangrijk om dus goed in de gaten te houden hoeveel je privé rijdt met de auto van de zaak en ervoor te zorgen dat je niet extra hoeft bij te betalen. 

De kleur van de lease auto

Tijdens het uitzoeken van een lease auto kun je geld besparen op de keuze van de kleur van je nieuwe auto. De standaardkleuren die je worden aangereikt zijn vaak de goedkoopste opties om te kiezen. In Nederland zijn grijs, zwart en wit de populairste autokleuren. Als je voor één van deze kleuren kiest, betaal je dus voor de goedkoopste optie en met vrij veel zekerheid is te zeggen dat je na een aantal jaren nog steeds tevreden zal zijn met de keuze van de kleur die je nu maakt. Het zijn neutrale kleuren waar niet veel op aan te merken valt. Wil je dus goedkoop een auto leasen, kies dan één van deze kleuren.

Oriënteren

Voordat je gaat beginnen met het uitzoeken van een leaseauto, is het goed om voor jezelf op een rijtje te hebben wat jij belangrijk vindt en hoeveel geld je per maand wilt en besteden aan de auto. Kijk op verschillende sites, oriënteer en neem contact op met leasemaatschappijen om van hen te horen wat zij jou kunnen aanbieden. Ga naar autodealers en bekijk de auto die je mooi vindt in het echt, ga erin zitten en kijk wat voor gevoel je erbij krijgt. Het is zonde als je straks en dure auto uitkiest en hij uiteindelijk helemaal niet lekker blijkt te zitten of je vindt de auto in het echt toch niet mooi genoeg. Het is zonde als je na de aanschaf van de leaseauto dan weer dingen moet gaan aanpassen. Door dit van te voren te doen, kun je een hoop kosten te besparen.

Volg de link voor info : link