Vertrouwenspact
Image default
Auto’s en Motoren

Auto theorie snel halen? Met 123-theorie ben je in 1 dag klaar!

Wie wil nu niet zijn auto theorie snel halen? Wanneer je onze theoriecursus van 123-theorie komt volgen kan je binnen 1 dag geslaagd zijn voor het auto theorie examen van het CBR. En dat ook nog eens voor een heel schappelijke prijs. De theoriecursus kost nu namelijk in plaats van €179,00 slechts €99,00!

Wanneer je kiest voor een theoriecursus van 123-theorie profiteer je van heel veel extra’s. Je krijgt niet te maken met lange wachttijden, meestal is er binnen 2 tot 4 weken al een plek voor jou. Je hoeft geen boeken of ander lesmateriaal aan te schaffen, wij zorgen dat al het lesmateriaal waar wij mee werken voor je klaar ligt op de trainingslocatie, je hoeft hier niet extra voor te betalen. Wij kunnen een examenplek bij het CBR voor je reserveren, het reserveringsnummer bewaren wij voor je en ontvang je tijdens de cursus. Drankjes als koffie en thee zijn inbegrepen. Je kan profiteren van een enorm hoog slagingspercentage, zo’n 95%. En als laatste, je bent dus maar 1 dag van je kostbare tijd kwijt aan het aanleren van de auto theorie.

Geweldige docenten

De theorie wordt jou aangeleerd door één van onze docenten. Natuurlijk zijn onze docenten goed opgeleid, weten ze precies welke theorie ze jou aan moeten leren, zijn ze zeer geduldig, hebben ze ervaring met leerproblematiek zoals bij dyslexie en faalangst, zijn ze aardig, hebben ze alle tijd om jouw vragen te beantwoorden en zijn ze grappig en gezellig. De docenten weten als geen ander van een saai onderwerp iets leuks te maken. In combinatie met tips, trucjes en ezelsbruggetjes, de nodige humor en duidelijke uitleg weten ze binnen korte tijd alle auto theorie stevig in jouw hoofd te krijgen. Zo stevig dat je niet alleen het CBR auto theorie examen met gemak zal halen maar nog jarenlang plezier zult hebben van alles wat je bij ons hebt geleerd.

Waar kom jij onze cursus volgen?

Niet alleen voor de auto theorie word je door ons geholpen. Ook de motortheorie kunnen wij jou steengoed en binnen 1 dag aanleren. Beide theoriecursussen worden op verschillende locaties gegeven. Neem bijvoorbeeld de autotheorie in Den Haag, de autotheorie in Arnhem, de motortheorie in Breda of de motortheorie in Amsterdam. Voor welke theoriecursus kies jij?

https://www.123-theorie.nl/