Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Het huren van een bestelwagen, zo doet u dat

Het huren van een bestelwagen of personenbusje kent zo zijn voordelen, u kunt er veel spullen maar ook veel mensen in kwijt en hoeft niet te gaan passen en meten. Deze bestelwagens komen in allerlei soorten en maten, dus is het belangrijk om goed na te gaan denken over de te huren bestelwagen. Heeft u veel spullen? Waar moet u rijden? En moeten er veel mensen in de bus bij kunnen zitten? Bij Blue Rent a Car heeft u de keuze uit erg veel verschillende modellen, er zit voor ieder wat wils bij.

De A-klasse bus

De A-klasse bus is een wat kleinere bestelbus die u kunt huren. De Mercedes Vito valt onder deze categorie. Er past veel in en deze doet het goed als u lange stukken op de weg moet rijden, maar ook als u gaat verhuizen in een drukke stad met bijvoorbeeld een klein centrum is deze bestelwagen erg geschikt. Daarnaast rijdt hij net als een personenbusje dat u ook kunt huren en is hij kilometervrij. Het is dan ook een ideale bus die u tegen een scherpe prijs kunt huren.

De D-klasse bestelbus huren

Het huren van een bestelwagen kan natuurlijk ook als u bijvoorbeeld een verhuizing heeft naar Spanje of Frankrijk. Daarvoor is de Mercedes Maxi erg geschikt. Deze is wat groter dan de eerdergenoemde bus, maar is nog steeds erg wendbaar en doet het goed op de snelweg. Perfect dus als u een lange afstand of met veel spullen moet rijden.

Huur een personenbusje

Ook kunt u bij deze experts een personenbusje huren dat kilometervrij rijdt. Dit busje is dan ook geschikt voor lange afstanden, zoals een vakantie, en u kunt er 9 mensen mee vervoeren. Het is dan ook erg handig dat u dit personenbusje kilometervrij kunt huren. U betaalt dan voor de dag en niet voor de kilometers die u aflegt.