Vertrouwenspact
Image default
Bedrijven

Een vergaderruimte in Utrecht vind je hier!

Heb jij in je eigen bedrijf geen ruimte voor een vergadering? Of ga je vergaderen met een ander team van een ander bedrijf en wil je graag een goede indruk achter laten? Je huurt een vergaderruimte in Utrecht bij Creative Valley. Wat is er nu meer centraal gelegen dan Utrecht zelf? Zeker als iedereen uit een andere hoek komt is Utrecht een enorm fijne plek om af te spreken. Het pand waar Creative Valley in zit ligt pal naast Utrecht Centraal Station en je kunt uitkijken over stationsplein. Benieuwd naar meer informatie over Creative Valley? Neem een kijkje op de website of lees een stukje verder!

De vergaderruimtes

Er zijn 8 verschillende ruimtes die je kan huren voor jou personeel of je team waarmee je gaat vergaderen. Iedere ruimte heeft zijn eigen bepaalde ruimte. De ene ruimte heeft bijvoorbeeld plek voor 6 mensen en de andere ruimte zelf voor 50! 

Het grootste aantal mensen die in een vergaderruimte kunnen zijn er 148, deze ruimte wordt vaak gebruikt voor shows, powerpoints enzovoort. Er staat een vaste prijs per ruimte en je kan zelf aangeven wat je graag bij de vergadering wilt hebben. 

Faciliteiten

Creative Valley is beschikt over twee verdiepingen waar ook plek is voor zelfstandige ondernemers. Voor zelfstandige ondernemers zijn er bureaus met bureaustoelen aanwezig en genoeg stopcontacten om de apparatuur op te laden. Bij een dagje werken hoort natuurlijk een goede maal en drinken, daarom biedt Creative Valley gedurende de dag koffie, thee, plat en bruisend water aan. Elke dag wordt er een verse lunch klaargemaakt door een van de chefs die in de brasserie werken. Er staan ook een aantal crunch cells in het gebouw waar je gebruik van kan maken als je je eventjes terug wilt trekken. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met ze op.