Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Ontdek waarom u wilt verhuren aan expats in Amsterdam

Denkt u erover na om uw woning te verhuren aan expats in Amsterdam? Dat is geen verkeerde gedachte! Het is namelijk zo dat expats vrijwel altijd betrouwbare huurders zijn. Het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn, betalen in veel gevallen hun huur. Dit betekent dat u de huurkosten maandelijks steeds weer rond dezelfde datum op uw rekening ziet verschijnen. In tegenstelling tot Nederlandse burgers die hier helaas weleens te laat mee zijn. Wanneer u kiest om uw appartement of huis in regio Amsterdam gaat verhuren aan expats, hoeft u zich hier niet druk meer om te maken. Haagen & Partners helpt u met het vinden van een expat die een woning nodig heeft en ontneemt u zelfs alle zorgen gedurende de huurperiode.

Voor expats/aanhuur

Sinds 1993 is Haagen & Partners dé verhuurmakelaar in Amsterdam. Sindsdien zijn dan ook al vele medewerkers van internationale bedrijven geholpen bij het vinden van huisvesting in de regio. Bent u een expat, HR-functionaris of relocation consultant en op zoek naar een woning in Amsterdam of omgeving? Dan schakelt u dus gerust de hulp in van deze vakkundige makelaardij. Zij adviseren u uiteraard over woningen en staan naast u terwijl alles geregeld wordt, bijvoorbeeld omtrent huurcontracten en beheer. Daarnaast zijn de makelaars ook zeer goed in staat u te adviseren over de Amsterdamse wijken, bezigheden, bezienswaardigheden, maar ook hoe de expat aan de slag gaat met telefonie, internet, verbindingen, energie en belastingen. Wanneer men aan expats gaat verhuren in Amsterdam, gaat het vrijwel altijd om gestoffeerde en gemeubileerde woningen. De expat hoeft dus niet te denken aan een inboedel et cetera.

Kies voor deze verhuurmakelaardij

Heeft u meer informatie nodig of wenst u advies op maat? Dat is geen enkel probleem. Neem contact op met Haagen & Partners, want de enthousiaste professionals staan graag voor u klaar. De contactgegevens en belangrijke informatie vindt u allemaal op de website.

https://haagen-partners.nl/