Vertrouwenspact
Image default
Electronica en Computers

Let op deze punten als je de beste airfryer wil gaan kopen

Let op deze punten als je de beste airfryer wil gaan kopen

Wij hebben een aantal punten waarop je kunt letten voor het kopen van de Beste airfryer. De capaciteit is voor de meeste mensen het belangrijkste. Let er dus goed op wat je allemaal kunt maken qua inhoud. Veel modellen zijn ook voorzien van verschillende mandjes die meegeleverd worden of later bij besteld kunnen worden. Dit is super handig want als je alleen gaat eten gebruik je het kleine, maar als vrienden of familie kopen weer het grote mandje. Wij raden je altijd aan om voor een grote te kiezen omdat je deze wel kleiner kunt maken met de mandjes terwijl je een kleine niet groter kunt maken. Echter moet je daar natuurlijk wel de ruimte voor hebben, maar veel airfryers zijn niet groter als een dubbele frietpan. Het energieverbruik is ook een belangrijk punt. 

Stroom wordt alleen maar duurder en daar moet het apparaat dan ook zuinig mee omgaan. Vaak kom je dan echt in de middenklasse of daarboven qua budget, maar uiteindelijk verdien je dit zo terug. Het is een eenmalige investering en veel mensen verdienen dit qua stroombesparing al binnen een jaar terug. Naast het bekende eco programma zijn er vaak ook voorgeprogrammeerde programma’s op het apparaat te vinden voor de kleinere porties. Zo niet dan is het vaak ook mogelijk om dit op gewicht of temperatuur in te stellen. De grotere merken hebben vaak ook een functie dat je niet hoeft te wachten tot het apparaat heet is. Met de speciale techniek kun je dus al meteen je eten gaan bereiden op de juiste temperatuur. Dit is zeker een aanrader!

Ga voor een lange levensduur

De meeste airfryers gaan jarenlang mee dus wij raden het ook aan om het label best getest in de gaten te houden. Ze zijn er in verschillende maten en daarom is dit label ook vaak verbonden aan een bepaalde inhoud. Het is echt niet zo dat daar alleen de dure modellen in staan. Integendeel juist, vaak vindt je hier de middenklasse en soms zelfs een budget merk.