Vertrouwenspact
Image default
Woningen

Een mantelzorgwoning van Mantelzorg Wernsen

Bij Mantelzorg Wernsen wordt het u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om een mantelzorgwoning op maat aan te schaffen. Vanuit deze zorgwoning kunt u zorgen voor uw naasten. Een mantelzorgwoning zorgt ervoor dat u dichtbij uw zorgvragende naasten bent, zodat u snel ter plaatse bent wanneer nodig, maar waarbij de eigen ruimte en privacy blijft behouden. Mantelzorgwoning kopen bij Chaletbouw Wernsen.

Mantelzorgwoning op maat

Mantelzorg Wernsen is zeer ervaren in het bouwen van een mantelzorgwoning op maat. Wij zijn een betrokken partner en zorgen ervoor dat uw zorg de mantelzorg blijft. U maakt eenvoudig uw wensen aan ons kenbaar, waarna wij voor u aan de slag gaan. Wanneer wij uw zorgchalet op maat hebben gebouwd, regelen wij ook nog de plaatsing hiervan en zorgen wij ervoor dat al het papierwerk in orde is. Dit doen wij allemaal zodat u zich kunt blijven richten op uw mantelzorgtaken. Wij werken dan ook met korte lijntjes, waarbij wij u van het hele proces op de hoogte houden. Bij ons weet u zeker dat u een uitstekende woning krijgt zonder gedoe!

Onze chalets

De zorgchalets van Mantelzorg Wernsen zijn voorzien van alle gemakken. Wij houden uiteraard rekening met ruimte en comfort. Daarnaast is er bij ons heel veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een specifieke vorm van de woning, maar ook kunt u kiezen wat voor indeling u wilt en of wij het chalet gemeubileerd en helemaal af afleveren, of dat u zelf in de inrichting nog doet. Het is allemaal mogelijk! Mensen kiezen bij ons vaak voor een turnkey oplevering, waarbij u alleen nog maar de meubels en verdere inventaris naar binnen hoeft te dragen. 

Hoe zit dat met vergunningen?

Gelukkig zijn veel gemeenten wat soepeler geworden wat betreft de bouw van een zorgchalet. Daardoor is het in veel gevallen niet nodig om een vergunning aan te vragen. De regels voor de bouw van deze chalets zijn vergelijkbaar met die van een garage of tuinhuis. Wel voldoen al onze chalets aan alle eisen rondom veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid, zoals in het Bouwbesluit beschreven. Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op.