Vertrouwenspact
Image default
Zakelijk

Privédetective

Een privédetective richt zich in eerste instantie vaak op bedrijven. Bedrijven maken sneller gebruik van een detective vergeleken met consumenten. Maar een klant staat bij de meeste detective altijd op de eerste plaats. Zo schakelen we snel over van een privédetective binnen een bedrijf naar een detective binnen een privé situatie. Er bestaan verschillende situaties waarbij u zekerheid wil en een speciale bewijslast. Hiervoor kan u een detective inhuren om dit tot de bodem uit te zoeken. Of het nu gaat om een overspelige echtgenoot of een diefstal binnen een bedrijf in beide situaties kan u de detective inschakelen.

Privédetective inschakelen binnen een bedrijf.

Diefstal binnen een bedrijf komt vaker voor dan u denkt. Als medewerkers hiermee weg kunnen komen dan gaat het van kwaad tot erger. Soms sporen collega’s elkaar aan om meerdere diefstallen binnen een bedrijf te plegen. Dit kan gaan om een simpel gummetje tot de complete inventaris van uw bedrijf. Als er verkoopwaar van uw bedrijf gestolen wordt dan wil u hier absoluut een oplossing voor. De schade kan oplopen tot duizenden euro’s op jaarbasis. Een privédetective zoekt in het geheim uit wie er binnen het bedrijf achter de diefstallen zit. De diefstallen worden met geheime camera’s opgenomen en een bewijslast wordt verzameld. U heeft zo voldoende bewijs om uw personeel te ontslaan en een schadevergoeding te eisen voor de gestolen goederen.

Detective inschakelen bij een (ex)partner.

Naast een privédetective inschakelen binnen een bedrijf kan u ook als particulier kiezen voor detective. Als particulier kan u alimentatieonderzoek doen om te kijken of uw ex-partner zich wel aan de regels houdt. Woont uw ex bijvoorbeeld stiekem samen met een nieuwe partner? Officieel hoeft u dan geen alimentatie meer te betalen. Maar u moet dit wel kunnen bewijzen. Met een detective inschakelen kan u officieel bewijzen dat u geen alimentatie meer hoeft te betalen. De bewijslast is voldoende om ervoor te zorgen dat u een ex-partner nooit meer geld hoeft te betalen. Een detective kan ook worden ingeschakeld bij overspel. Helaas komen detective overspelige echtgenoten regelmatig tegen. Misschien heeft u alleen een vermoeden en weet u het niet zeker. In de praktijk wordt dit vermoeden vaak bevestigd. Door een privédetective in te schakelen weet u het zeker en heeft u bewijzen waarin een eventueel overspel wordt bevestigd. Een ervaren detective zorgt voor voldoende bewijs om uw zorgen te bevestigen tegenover uw partner.

Volg de link voor info : link