Vertrouwenspact
Image default
Zakelijke dienstverlening

Brief van Incassobureau Tiel

Afgelopen zomer kreeg ik opeens een brief van een incassobureau in Tiel door de brievenbus. Ik schrok, want ik heb normaal gesproken altijd mijn geldzaken goed op orde. Ik besloot de brief door te lezen en er stond in dat ik al 3 maanden niet betaald heb voor een afbetaling. Naar mijn mening doe ik dit gewoon want dit gaat via de automatische incasso. Ik besloot daarom even te kijken of ik het rekeningnummer wel goed in had gevuld. Wil je weten wat ik nog meer gedaan heb? Lees mijn blog dan door!

Brief Incassobureau Tiel

Zoals ik al zei, ik heb een brief van het incassobureau uit regio Tiel ontvangen. Ik begreep hier niks van want naar mijn mening deed ik niks verkeerd met het afbetalen van een achterstand die ik had opgelopen. Ik besloot dus mijn automatische incasso eens te checken. En daar vond ik het euvel al. Ik had het rekeningnummer verkeerd ingevuld. Ik schrok hier best van, want wat bleek, is dat ik al drie maanden lang €350,- naar een verkeerd iemand overmaak.

Contact met Incasso Advocaten

Ik besloot het incassobureau in regio Tiel op te bellen en legde het verhaal uit. Ik zei dat ik een aanmaning ontvangen heb, omdat ik al drie maanden niet betaald heb. Ik vertelde dat het rekeningnummer verkeerd was en wat ik nu moest doen. Ze vertelde mij dat ik langs moest komen, om de oplossing te bedenken. Ik kwam langs en we besloten de eigenaar van het rekeningnummer eens op te sporen. Na een paar dagen belde Incasso Advocaten mij op en zeiden dat ze hem opgespoord hadden. Het bleek het rekeningnummer van een oudere man te zijn, die niet eens wist dat hij maandelijks €350,- bleek te ontvangen omdat hij nooit zijn rekening checkte. De man beloofde het terug te storten. En  zodoende heb ik alles afbetaald bij het incassobureau in regio Tiel.

Denk dus na als je een rekeningnummer invult, want een ongelukje zit in een klein hoekje. Is dit jou ook gebeurt, ga dan eens naar de site van incassobureau: incassoadvocaten.nl. Bekijk de website voor meer informatie.

Volg de link voor info : link