Vertrouwenspact
Image default
Zakelijke dienstverlening

Whiskey karaf voor op kantoor.

Als een echte liefhebber van whisky wil je misschien iets speciaals voor op kantoor. Je wilt een plekje inrichten om zakelijke successen te vieren of om even lekker te proosten met een compagnon. De vrijdagmiddag borrel mag misschien iets specialer en een whiskey karaf op kantoor is geen gek idee. Je kan een mooie exclusieve fles whisky rechtstreeks in het whiskey karaf schenken. Samen met je collega’s kan je bij een groot succes allemaal even een slokje nemen. Wie wil er nou niet genieten van een heerlijke fles whisky?

Whiskey karaf op het internet kopen.

Het enige nadeel van zo’n prachtige whiskey karaf is dat ze vrij exclusief zijn. Je kan in de winkel met heel veel moeite een paar whiskey glazen vinden. Als je veel geluk hebt, dan kom je naast de glazen een karaf tegen alleen is deze vaak niet speciaal gemaakt voor whisky. In de Whiskey glazen shop kom je uiteraard wel exclusieve whiskey karaffen tegen. Nog specialer is dat ze niet gemaakt zijn van glas, maar van puur kristalglas. Je betaalt er ook nog eens geen honderden euro’s voor want de karaffen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 69. Een mooi prijsje als je een exclusief item voor op kantoor zoekt. Onze whiskey karaf is zelfs leuk om gewoon neer te zetten.

Whiskey karaf online bestellen.

Wil jij graag een whiskey karaf online bestellen? Binnen 24 uur kan je karaf al in huis zijn mits je voor 15.00 een bestelling plaatst. Je kan zo mooi jouw kantoor inrichten met een prachtig whiskey karaf en zes whiskey glazen. Een exclusief feestje is nu echt niet meer uitgesloten. Laat die exclusieve zakendeal maar komen want jij bent er helemaal klaar voor!

Volg de link voor info : link