Vertrouwenspact
Image default
Auto’s en Motoren

Het leasen van een bedrijfsauto is zo geregeld

Als je werkzaam bent voor een bedrijf en je bent veel onderweg, dan is het wel zo fijn dat je het vele reizen kunt doen in een auto van de zaak. Waarom ben je anders gaan werken voor een bedrijf? Het leuke van loondienst voor een groot bedrijf is immers het feit dat je kunt genieten van allerlei voordelen. Als vaste werknemer heb je namelijk te maken met uiteenlopende voordelen en het leasen van een auto is er één van. Dus als je uiteindelijk een goede positie binnen een bedrijf het bemachtigt, zorg er dan ook zo snel mogelijk voor dat je een bedrijfsauto leasen kunt.

Waarom een bedrijfsauto leasen?

Het leasen van een auto heeft uiteraard uiteenlopende voordelen en nadelen. Of je te maken hebt met meer voordelen dan nadelen hangt een beetje af van je positie binnen het bedrijf. het leasen van een auto is namelijk vooral lucratief op het moment dat je voor een langere periode een auto least. Je moet dus zeker weten dat je een x aantal jaren bij het bedrijf waar je werkt blijft werken. Hoe langer je de auto least hoe goedkoper het uiteindelijk wordt. Ben je bijvoorbeeld freelancer en is je workload onzeker, dan is leasen juist een nadeel en kun je beter een auto kopen.

De nadelen van een auto leasen

Het laatste punt dat hierboven werd genoemd is dan meteen ook een nadeel van het leasen van een auto. Als je least moet je namelijk wel zeker weten dat je een vast aantal kilometers per maand rijdt. Als je de auto in de garage zet en je rijdt een paar weken niet of nauwelijks, dan moet je immers nog steeds het volle maandbedrag betalen voor je lease auto.

Volg de link voor info : link