Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Zo houd je jouw zwembad optimaal schoon!

In Nederland is het niet altijd makkelijk om je zwembad te onderhouden. We hebben helaas maar een paar maanden in het jaar dat we kunnen genieten van warm weer en de rest van het jaar is het eigenlijk al te koud om een duik te nemen. Een instrument dat essentieel is bij het onderhoud van je zwembad is een afdekzeil. Een afdekzeil zorgt er namelijk voor dat jouw zwembad vervuild wordt met oude bladeren, gras en dode insecten. Daarnaast zorgt een afdekzeil ervoor dat de temperatuur in jouw zwembad beter bewaard wordt. In deze blog bespreken we de voordelen van een afdekzeil en in welke vormen ze verkrijgbaar zijn. 

 

Een warm en schoon zwembad

Een afdekzeil zorgt ervoor dat jij jouw badstofzuiger aanzienlijk minder hoeft te gebruiken. Vuil en ongedierte komt dan nauwelijks meer in jouw zwembad. Voornamelijk in de koude maanden is het handig om je zwembad te beschermen door middel van een afdekzeil. Hiermee kan je er namelijk voor kiezen om geen onderhoud te plegen in de koude maanden, en in het voorjaar eenmaal jouw zwembad te verschonen. Je zit er natuurlijk niet op te wachten om jouw zwembad te verschonen als het koud is. Het gebruik van een afdekzeil wordt ook geadviseerd wanneer je een mobiel zwembad opbergt in de garage of schuur. Zo bescherm je jouw zwembad tegen ongewenste dieren. 

 

Ieder zwembad is uniek

Jouw zwembad heeft waarschijnlijk geen standaard formaat. Online aanbieders houden daar natuurlijk rekening mee! Zo kan je bij https://www.nettenshop.nl/ specifieke afmetingen opgeven van jouw zwembad. Het ene zwembad is bijvoorbeeld ovaal of juist rechthoekig. Zo weet je zeker dat jouw zwembad volledig afgedekt is tegen ongewenste stoffen en dieren. Daarnaast kan je de kleur van het afdekzeil ook naar eigen voorkeur selecteren bij https://www.nettenshop.nl/. Een groen afdekzeil past bijvoorbeeld beter bij een tuin met veel gazon, en een grijs afdekzeil beter bij een tuin met voornamelijk tegels. Zo wordt jouw afdekzeil volledig aangepast naar jouw voorkeur. 

 

https://www.nettenshop.nl/