Vertrouwenspact
Image default
Auto’s en Motoren

Rijles bij een erkende rijschool.

Troy autorijschool Utrecht is een CBR erkende Rijscholen Utrecht  met vakkundige rij instructeurs. 
Al onze rij instructeurs beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten voor het geven van al onze rij opleidingen.

Wat begon als een kleine Autorijschool met één instructeur, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele rijschool met ervaren instructeurs waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Door de jaren heen heeft de oprichter verschillende opleidingen gevolgd om van de rijschool te maken wat het nu is. Een paar uur per week Autorijles geven naast een fulltime baan veranderde al snel in fulltime Rijles geven met vele instructeur opleidingen op zak. Door het volgen van verschillende cursussen hebben onze instructeurs ruime ervaring opgedaan op het gebied van alles wat met verkeer te maken heeft. Hierbij valt vooral te denken aan cursussen die de professionaliteit en kwaliteit van Rijschool Utrecht  ten goede zijn gekomen.

Kortom Troy Rijschool Utrecht  staat voor kwaliteit, professionaliteit en ervaring. En dat is precies de reden waarom je voor Troy uit Utrecht kiest! De autorijles wordt al geruime tijd gegeven. Gaandeweg de jaren heeft Rijschool Utrecht veel ervaring opgedaan. De ervaringen en de cursussen bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat Rijschool Utrecht  en omgeving een begrip is geworden in Utrecht en omgeving. Ook de manier van lesgeven is uniek, zo wordt er al geruime tijd gewerkt met een instructiekaart waarbij de vorderingen van de leerling worden bijgehouden.

Zo is het aantal afgenomen lessen goed bij te houden voor de leerlingen.

Bel snel voor een  proefles 030:8080317 of kom naar onze website www.rijschool-troy.nl

Volg de link voor info : link