Vertrouwenspact
Image default
Beauty en verzorging

Fillers voor hangende mondhoeken

Ben jij het ook zat om elke keer dezelfde opmerkingen van iedereen te horen terwijl je er niks aan kan doen? Neem als voorbeeld de mensen die altijd vragen waarom je zo boos kijkt. Zelf merk je er vrij weinig van maar het wordt natuurlijk niet zomaar gezegd. Sommige mensen hebben een boze gezichtsuitdrukking, zij komen bij anderen vaak arrogant of agressief over terwijl dit vaak niet het geval is. Je gezichtsuitdrukkingen zijn nou eenmaal aangeboren en je kan er vrij weinig aan doen. Door de ouderdom kunnen de spieren en huid in het gezicht, ook voor een boze indruk zorgen. 

Naarmate je ouder wordt kan je last hebben van hangende mondhoeken. Deze huidplooien geven het gezicht een ontevreden en trieste uitstraling. De lijnen die vanuit je mondhoek naar je kaak lopen kunnen meer aandacht gaan trekken dan vroeger het geval was. Alles begint nou eenmaal meer te hangen, je blijft niet voor altijd jong. De lijnen langs je mondhoeken worden ook wel marionetlijnen genoemd. Door middel van een filler of een tijdelijke vulmiddel kan je je gezicht een zachtere en vriendelijke uitdrukking geven.  

Er zijn verschillende klinieken die deze ingreep aanbieden. Één van deze klinieken is faceland.nl. Zij zijn gespecialiseerd in beauty behandelingen. Met de behandeling voor marionetlijnen krijg je een aantal prikjes onder de huid aangebracht. Deze prikjes bevatten gelvormige fillers dat de stevigheid in je gezicht zal verbeteren. Door het plaatsen van fillers worden de rimpels opgevuld waardoor ze vervagen en soms zelfs verdwijnen. De behandeling duurt in de meeste gevallen maar 5 tot 10 minuten en het resultaat is gelijk zichtbaar! De fillers houden één tot ander halfjaar aan. Voor een mooier resultaat combineren mensen de filler met een kleine lift in de mondhoeken. Zoals je dus hebt gelezen kan een kleine behandeling ervoor zorgen dat je weer een jongere uitstraling hebt. 

Volg de link voor info : link