Vertrouwenspact
Image default
Beauty en verzorging

Populairste behandelingen

Ben je niet helemaal tevreden met jezelf en wil je misschien een gladder voorhoofd, die neus net wat rechter of wil je misschien je oogleden een beetje laten liften? Wie in de spiegel kijkt ziet eerder wat er ander moet bij zichzelf dan waar ze wel tevreden over zijn. Het is daarom ook helemaal niet heel raar dat de stoel bij de plastische chirurg er staat verleidelijker uitziet voor mensen. Bent u benieuwd wat de meest gevraagde behandelingen zijn?

 

Lippen en billen

 

Van de lippen van Kylie Jenner tot de ronde billen van Beyoncé. In het huidige social media tijdperk waarbij we ons allemaal zo blind staren op uiterlijk, zit plastische chirurgie zwaar in de lift. Het aantal cosmetische ingrepen is op wereldschaal maar liefst zeven keer meer geworden, vertelt dokter Ilan Karavani, oprichter van de privékliniek Carpe. Het blijkt ook uit cijfers van de American Society of Plastic Surgeons. In de Verenigde Staten werden maar liefst 1,8 miljoen ingrijpende operaties en 15,5 miljoen kleinschalige ingrepen uitgevoerd.

 

Ingrijpende operaties

 

Borstvergroting

 

Deze operatie wordt langzaam steeds populairder. Wanneer je het vergelijkt met vorig jaar werden er vier procent meer borstvergrotingen uitgevoerd. Deze stijging zal zich naar alle waarschijnlijkheid  stug blijven doorzetten.

 

Liposuctie

 

De liposuctie blijft ook erg populair bij de mensen. Dit jaar waren er weer zes procent meer operaties ten opzichte van vorig jaar.

 

Neuscorrectie

 

Een gouden ouden ingreep die eigenlijk altijd al populair is geweest, we hebben het over de neuscorrectie. Deze ingreep is weer een klein beetje gestegen met twee procent.

 

Ooglidcorrectie

 

De stijging van de ooglidcorrectie is te vergelijken met die van de neuscorrectie. Ook deze is met twee procent gestegen.

 

Facelifts

 

Er werden dit jaar vier procent meer facelifts aangevraagd dan het vorige jaar.

 

Kleinschalige ingrepen

 

Botox

 

Botox behandelingen worden steeds normaler. Dit jaar werden er maar liefst zeven miljoen behandelingen uitgevoerd. Dit is een stijging van vier procent. Dit komt natuurlijk ook doordat de botox kosten helemaal niet zo hoog zijn ten opzichte van andere behandelingen. Mensen willen bijvoorbeeld met botox kraaienpootjes wegwerken.

Soft tissue fillers

 

In Amerika zijn er dit jaar inmiddels 2,6 miljoen ingrepen met fillers geweest. Dit is zo’n twee procent hoger dan het vorige jaar.

Volg de link voor info : link