Vertrouwenspact
Image default
Vervoer en transport

Nooit meer teveel betalen voor de taxi

We maken allemaal weleens gebruik van de taxi. Vooral na een avond stappen, wanneer de bussen en treinen niet rijden, of je gewoon zo snel mogelijk in je bed wilt liggen is het altijd makkelijk om naar de telefoon te grijpen en een taxi te bellen. 

Jammer genoeg zien we vaak dat taxi’s misbruik maken van jouw dronken staat en een veel te hoog bedrag af te rekenen voor de korte rit die jij maakt. De volgende dag kijk je bij je afschriften en wens je dat je nou toch eens een goedkope taxi kende in Utrecht.

Een goedkope taxi die betrouwbaar is, op tijd komt en jou van deur tot deur brengt. De taxi werkt volgens een standaardtarief die dezelfde tijden hanteren ongeacht de staat waarin je verkeert. Je betaalt nooit meer teveel terwijl dat niet nodig is. Je hoeft ook niet meer dronken op de fiets te stappen, want dat is uiteraard voor niemand de beste oplossing. Met de goedkope taxi in Utrecht is dat allemaal verleden tijd. 

Chauffeurs

De chauffeurs van deze goedkope taxi’s in Utrecht zijn klantvriendelijk en respecteren je privacy. Zij staan ook open voor een gezellig praatje en informeren je graag over de hotspots van Utrecht. Zij kennen de stad door en door en kennen ook een aantal tentjes waar je na je goedkope taxirit ook nog eens goedkoop kan gaan eten. De chauffeurs rijden in automerken als Audi en Mercedes. U wordt in een hoge klasse vervoert terwijl u gebruik maakt van een goedkope taxi in Utrecht. De chauffeurs letten op uw veiligheid en rijden netjes en beheerst.

Betaal nooit meer te veel voor taxi’s in Utrecht. Vanaf nu heb jij in je telefoon het mobiele nummer van de goedkope taxi in Utrecht.