Vertrouwenspact
Image default
Vervoer en transport

Regel het transport via transportbedrijf Roermond

Lees hier meer over de Cargo-Partner. Het transportbedrijf Roermond die zowel het transport, maar ook de opslag en de overslag naar diverse landen kan regelen. Dit is voor veel ondernemers een hele geruststelling om dit uit handen te kunnen geven. Vooral wanneer er regelmatig goederen op transport gaan. 

Het is mogelijk om naar diverse landen goederen te leveren. Landen zoals, Kroatië, Estland, Ierland en veel meer. Voor een overzicht naar welke landen nog meer het transport geregeld kan worden, kan je het beste op de website kijken. Voordeel is dat de Cargo-Partner een groot deel uit handen neem omtrent het transport. Tevens zorgt een vast aanspreekpunt ervoor dat er eventueel een vertaling van de omschrijving van de producten wordt meegeleverd.

Transport en opslag 

Niet alleen transport naar diverse landen, maar ook opslag is via dit bedrijf te regelen. Hier is het mogelijk om goederen en producten op te slaan. Tevens is het mogelijk dat de Cargo-Partner ervoor zorgt dat deze goederen worden uitgeleverd. Let wel dit gebeurt alleen maar op verzoek van de eigenaar van deze goederen. Ze noemen dit ook wel Warehousing. Warehousing wil zeggen dat hier de goederen worden opgeslagen van een bepaald bedrijf. Deze goederen worden op een later tijdstip gedistribueerd. Voordeel is wanneer je als ondernemer hier de goederen hebt opgeslagen je op elk moment kan zien wat de voorraden zijn. Dit is mogelijk doordat hier gebruik gemaakt wordt van een Warehouse Management Systeem. 

Meer weten over de mogelijkheden die Caro-Partner te bieden heeft, neem dan contact op met dit bedrijf. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen een uur krijg je hier al bericht over. Zaken, zoals transport en opslag kunnen hier tijdens het gesprek, besproken worden.