Vertrouwenspact
Image default
Zakelijk

Privé detective inhuren

Een privé detective inhuren is niet meer iets wat alleen in films gebeurd. Het komt ook steeds vaker voor dat de detective ingehuurd wordt voor een onderzoek in Nederland. Er zijn verschillende zaken waar de Nederlandse recherche geen aandacht aanbesteed. Of waar de Nederlandse recherche te weinig tijd voor heeft. Een privé detective inhuren kan helpen om als nog de waarheid boven tafel te krijgen. Bijvoorbeeld door uit te zoeken wat er met iemand gebeurd buiten werktijd. Of om uit te zoeken of iemand een verhouding heeft. Dit zijn zaken waar de politie niet voor langs komt, maar de bedrijfsrecherche absoluut wel. De privé detective richt zich vooral op de particulieren markt terwijl de bedrijfsrecherche zich richt op het bedrijfsleven. Binnen elke divisie hebben wij een deskundige die kan helpen met het onderzoek. 

Observatie onderzoek door een privé detective laten uitvoeren

Als u een privé detective gaat inhuren komt u al snel uit bij het observatie onderzoek. Dit onderzoek is één van de meest gebruikte methodes om belangrijke informatie te achterhalen. Meestal observeren we tijdens dit onderzoek één of meerdere personen. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn. Bijvoorbeeld als u wil bewijzen dat uw ex-partner samenwoont. Of als u wil weten of uw partner vreemdgaat. Met een observatie onderzoek kan u achterhalen wat er zich werkelijk afspeelt. Tijdens het onderzoek worden er meestal twee privé detectives ingezet. Eén detective volgt een persoon te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Een ander persoon volgt iemand met de auto. Het valt zo minder snel op dat iemand in de gaten gehouden wordt. Daarnaast kunnen ze splitsen als het nodig is of heeft iemand anders de observatie opgevangen. Dit is handig als de persoon weg is en niet meer in de gaten gehouden wordt.

Bedrijfsrecherche inschakelen voor een observatie onderzoek

De bedrijfsrecherche kan ook ingezet worden voor een observatie onderzoek. Meestal gaat u hierbij een privé detective inhuren om de zakelijke kant uit te zoeken. Dit komt voor als u bijvoorbeeld in dienst heeft die regelmatig ziek is. U heeft het idee dat die gene niet echt ziek is, maar mogelijk ander werk uitvoert in deze tijd. Een bedrijfsrecherche kan voor u uitzoeken of er inderdaad sprake is van het feit dat iemand voor zichzelf werkt terwijl die ziek is. Als dit zo is kan u iemand ontslaan en de kosten verhalen op die persoon. Zo kan u een observatie onderzoek gewoon op uw ex-personeelsleden verhalen. Aarzel dus vooral niet te lang als u vermoedens heeft, maar geen bewijzen. Wij kunnen zorgen voor professionele bewijslast tegen een personeelslast.

Volg de link voor info : link