Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Wat is een tussenverdieping?

Een entresolvloer, ook wel verdiepingsvloer of tussenvloer genoemd, is een soort platform dat wordt gebruikt om extra ruimte in een ruimte te creëren. Het wordt meestal gebouwd tussen twee verdiepingen in een gebouw en kan worden gebruikt voor opslag of andere doeleinden. Als jij overweegt een entresolvloer aan jouw gebouw toe te voegen, is het belangrijk te weten wat ze zijn.

 

Soorten mezzaninevloeren 

Het meest voorkomende type van mezzanine vloer bestaat uit twee niveaus met één bovenop de andere. Het lagere niveau wordt typisch gebruikt voor opslag, terwijl het bovenste niveau kan worden gebruikt voor kantoorruimte, winkelruimte, of zelfs woonvertrekken. Sommige mezzanine vloeren worden ook gemaakt met drie niveaus, waar het middelste niveau als gebied voor opslag of scheidingsmuren tussen verschillende ruimten dient.

 

De term “mezzanine” komt uit het Italiaans voor “middenterrein” en verscheen voor het eerst in het Engels rond 1720-1730. Er zijn verschillende andere namen die naar dit type platform verwijzen, waaronder entresolvloer, tussenvloer, entresuelo (Spaans), etage intermediaire (Frans), en Zwischenetage (Duits).

 

Voordelen van de installatie van een tussenverdieping 

Het installeren van een mezzanine vloer heeft vele voordelen, met inbegrip van het verhogen van de bruikbare ruimte in om het even welke bepaalde ruimte zonder het moeten de daadwerkelijke voetafdruk van het gebouw uitbreiden. Het staat bedrijven toe om hun bestaande ruimte te maximaliseren zonder het moeten investeren in dure renovaties of uitbreidingen. Bovendien, aangezien er geen behoefte is om meer muren of plafonds uit te bouwen bij het installeren van een mezzanine vloer, neigen de installatiekosten lager te zijn dan traditionele renovaties. Tot slot, door verticale ruimte te gebruiken eerder dan horizontale ruimte met traditionele renovaties, kunnen de bedrijven waardevolle middelen vrijmaken die anders in de kosten van de landaanwinst of de bouwkosten zouden kunnen worden gebonden als het proberen van een uitbreidingsproject in plaats daarvan.  

 

Een mezzanine vloer is een uitstekende manier om extra bruikbare ruimte toe te voegen zonder het moeten dure renovaties of uitbreidingsprojecten ondernemen. Niet alleen bespaart het tijd en geld vergeleken met traditionele renovatiemethodes, maar het breidt ook uw huidige werkruimte verticaal in plaats van horizontaal uit zodat u geen extra land moet verwerven of uw huidige voetafdruk beduidend vergroten. Bovendien zijn er meerdere namen verbonden aan dit type platform, zoals entresolvloer en tussenvloer. Hoe je het ook noemt, het valt niet te ontkennen dat het installeren van een entresolvloer gunstig kan zijn voor elk bedrijf dat op zoek is naar extra werkruimte zonder de bank te breken!

 

https://www.noltemezzanine.nl/