Vertrouwenspact
Image default
Bedrijven

Led Design Holland: een betrouwbare en ervaren led specialist voor Breda en omgeving

Het interessante van Led Design Holland is dat u er kunt aankloppen voor een compleet lichtproject. Daarmee bedoelen we:

  • advies over lampen;
  • de inkoop van leds tegen scherpe prijzen;
  • de installatie van de verlichting;
  • service achteraf.

Deze van A tot Z-service geldt voor allerlei soorten bedrijven. Led Design Holland heeft veel ervaring met het installeren van zowel showroom- en winkellampen als werkplaatsverlichting en LED verlichting bedrijfshal.

Tegenwoordig staat energiebesparing hoog op de agenda. Bij de overheid, in het bedrijfsleven en voor individuele huishoudens. Voor firma’s die 50.000 kWh of meer aan elektriciteit op jaarbasis verbruiken, geldt een energiebesparingsplicht. Die is in het leven geroepen om aan de besparingsnorm te kunnen voldoen die de Nederlandse overheid en de EU hebben vastgesteld. Aanvullend is er een informatieplicht die onder de Wet Milieubeheer valt. Het komt er op neer dat bedrijven moeten doorgeven op welke manier zij zich inzetten om energiezuinig te worden, te zijn en te blijven.

Een van de manieren om ervoor te zorgen dat die maandelijkse energienota flink omlaag gaat, is investeren in slimme ledlampen. Met slim (smart) bedoelen we led-armaturen die door software worden aangestuurd. Iedere lichtbron afzonderlijk brandt zo nooit langer en feller dan nodig. Onderling worden de lampen op elkaar afgestemd. Hoe dat werkt? Als het ene exemplaar meer licht geeft op een bepaald moment, kan een lamp in de buurt op datzelfde tijdstip gedimd worden. De software rekent alle waarden snel uit en kan bijsturen indien nodig. We noemen dit ook wel lichtmanagement. Aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing zijn er onderdeel van. Een belangrijk aspect is waar de lampen geïnstalleerd worden. Hoe hoger een lamp hangt, des te minder licht er op de werkvloer valt. Al dit soort zaken komen samen in een 3D lichtplan.

Led Design Holland kan voor uw onderneming zo’n professioneel lichtplan maken. Geïnteresseerd? Mail vandaag nog uw contactgegevens naar info@leddesignholland.nl of geef een en ander telefonisch door via 076 – 888 3300.

https://www.leddesignholland.nl/