Vertrouwenspact
Image default
Bedrijven

Speed verslaving: invloed op jouw lichaam

Er zijn mensen die gebruik maken van speed. Dankzij speed word je opgepept. Hierdoor heb je heel veel energie en krijg je ook veel zelfvertrouwen. Echter is dat maar voor korte duur. Want na acht uur is de speed uitgewerkt en kom je in een dip terecht. Je wordt bijvoorbeeld erg moe en depressief. Om je weer goed te voelen neem je nog wat speed. Speed wordt dan geestelijk verslavend,  hierdoor ontwikkel je een speed verslaving! Daarnaast heeft het gebruik van speed ook veel invloeden op jouw lichaam. Hieronder benoemen we enkele grote gevolgen van een speed verslaving:

  • Geen eetlust, hierdoor vallen sommigen veel af
  • Last van angsten en depressies
  • Het lichaam raakt uitgeput, want het lichaam voelt niet dat je moe bent
  • De kans op hartaanvallen, hartritmestoornissen en hersenbloedingen worden groter

Verder zijn er nog veel meer nare gevolgen van het speed gebruik of een speed verslaving. Wees daarom verstandig en vermijd contact met speed. Dan is het ook niet mogelijk om eraan verslaafd te raken en bescherm je jezelf, je leven en je relatie met andere mensen.

Een speed verslaving stoppen

Helaas raken er toch mensen verslaafd aan speed. Diegene kunnen niet langer leven zonder het gebruik van speed. Hierdoor maken ze niet alleen hun eigen leven kapot, maar ook de relatie met dierbaren. Door het inschakelen van hulp kan je jouw leven weer oppakken en opbouwen. Verslavingscoach Twente helpt jou hier graag bij. Dankzij een uitgebreid traject en begeleiding kun jij weer beginnen met leven en werken aan een betere versie van jezelf. Uiteraard is het niet nodig om na het traject er weer alleen voor te staan. Want je kunt bij Verslavingscoach Twente ook nazorg krijgen, waar vaak zoveel behoefte aan is. Door het volgen van het interventietraject en de aangeboden nazorg wordt de kans op terugval minimaal.

Dankzij Verslavingscoach Twente is het mogelijk om te stoppen met speed en jouw speed verslaving de baas te worden. Houd jouw speed verslaving niet langer in stand en schakel hulp in. Hierdoor stop je met het kapot maken van jezelf, je leven en jouw relaties. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Verslavingscoach Twente: Interventie bij verslaving

Heb jij of een dierbare een speed verslaving? Dan helpt Verslavingscoach Twente hier graag bij! Door gespecialiseerde hulp kom jij jouw verslaving te boven en kun jij je normale leven weer oppakken. Elk traject begint met een interventie bij verslaving. Daarmee proberen we de verslaafde in beweging te krijgen en de aangeboden hulp te accepteren. Tijdens een interventie wordt er besproken welke schade is aangericht, zowel  bij de verslaafde als bij de dierbaren. Hierdoor kan de verslaafde het probleem inzien en de hulp accepteren. Doordat er voor de interventie al van alles is geregeld, kan een traject vrijwel direct beginnen.

Wil jij hulp inschakelen voor jezelf of een dierbare? Verslavingscoach Twente staat voor je klaar en helpt jou of de dierbare graag van de verslaving af. Naast speed verslaving behandelen wij diverse andere verslavingen. Neem contact met ons op en plan een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Samen worden wij de verslaving de baas en kun jij of jouw dierbare het leven weer oppakken.