Vertrouwenspact
Image default
Bedrijven

Waar kan ik mijn bedrijfskleding kopen?

Kleding vormt een onderdeel van je identiteit. Hoe jij jezelf kleedt, zegt dan ook vaak veel over je karakter en kernwaarden. Bij bedrijven werkt dit net zo. De bedrijfskleding die wordt gedragen, laat vaak zien wat de visie van het bedrijf is. Sommige bedrijfskleding vertelt niet alleen iets over het bedrijf, maar is ook functioneel. Zo dragen medewerkers van bouwbedrijven veiligheidskleding en dragen voetballers sportkleding. Dit soort kleding verbetert niet alleen de veiligheid en de prestaties, het laat ook direct zien waar die persoon mee bezig is. Dit kan in verschillende situaties handig zijn. In dit artikel gaan we dieper in op bedrijfskleding en ontdek je waar je dit het beste kunt kopen.

Soorten bedrijfskleding

Bedrijfskleding komt voor in zeer veel verschillende soorten. We zetten de vijf meest voorkomende bedrijfskledingstukken graag voor je op een rij.

Werkschoenen

Veel bedrijven maken gebruik van speciale werkschoenen voor hun werkzaamheden. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor de veiligheid. Werkschoenen komt verreweg het meeste voor in de bouwsector.

Werkbroeken

Daarnaast worden werkbroeken ook veel gebruik. Dit gebruikt men met name bij werkzaamheden met vuur of giftige stoffen. Werkbroeken komen dan ook vooral voor in fabrieken, bij de brandweer en op bouwplaatsen.

Overalls

Overalls bieden een vergelijkbare bescherming als werkbroeken, maar dan over het hele lichaam. Dit maakt ze geschikt voor werkzaamheden met vuil. Niet voor niets dragen vuilnismannen doorgaans een overall.

Overhemden

Ook voor kantoormedewerkers is er genoeg bedrijfskleding verkrijgbaar. Zo kiezen veel bedrijven voor overhemden voor hun kantoormedewerkers. Wanneer de medewerkers een vergelijkbaar overhemd hebben met een logo van het bedrijf, vergroot dit de professionele uitstraling van het bedrijf.

Sportkleding

Tot slot schaffen bedrijven ook vaak sportkleding aan. Dit gaat meestal vooral om verenigingen. Voor trainingen is dit vaak nog niet nodig, maar zodra leden wedstrijden gaan spelen, is een passend outfit vereist. Bij teamsporten is dit zelfs noodzakelijk. Wanneer iedereen een ander outfit aan zou hebben, zou dit de teamsporten een stuk verwarrender maken.

Hurricane

Wat je reden voor het aanschaffen van bedrijfskleding ook is, bij Hurricane kun je altijd terecht. Dit bedrijf uit Harmelen heeft al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van bedrijfskleding. Bij Hurricane kun je de kleding blanco bestellen, maar ook laten borduren of bedrukken. Zo kun je je bedrijfskleding bijvoorbeeld voorzien van het bedrijfslogo. Hurricane staat vooral bekend om de snelle levering, scherpe prijzen en goede productbewerking. Hurricane biedt bedrijfskleding aan in vrijwel alle soorten en maten. Zo hebben ze niet alleen schoenen, broeken, overalls, overhemden, sportkleding, maar nog veel meer mooie kledingstukken. Twijfel je nog? Je kunt altijd een afspraak maken om eens een kijkje te nemen in de showroom in Harmelen.