Vertrouwenspact
Image default
Bedrijven

Uw hele zeiloutfit compleet maken met de Dubarry bootschoenen

Heeft u nieuwe zeilschoenen nodig? Bekijk dan eens de uitgebreide webshop van Vreeken waar u onder andere bootschoenen van Dubarry koopt. Deze zijn er in diverse stijlen, zodat u altijd wel de zeilschoenen vindt die bij de rest van uw zeiloutfit past. Heeft u ook nog geen kleding om te dragen tijdens het zeilen? Ook dan bent u op de juiste plek bij deze (web)winkel. Van zeiljassen, wetsuits en zeilbroeken tot thermolagen en wetsuits om de kou mee te trotseren. Daarnaast blijft u en uw gezelschap veilig door voldoende reddingsvesten aan boord te hebben; ook verkrijgbaar bij Vreeken.

Ultieme waterpret

Bent u niet alleen op zoek naar kleding, bootschoenen, reddingsvesten en zeilschoenen van bijvoorbeeld het merk Dubarry? Wilt u daarbij ook prachtige waterboards of waterfun-accessoires aanschaffen voor ultiem genot op het water? Koop bijvoorbeeld een supboard om op rustig water te peddelen of een funtube om door het water te racen. U vindt alles via de webshop! Woont u in de buurt van Loosdrecht en heeft u tijd om een deel van het aanbod in het echt te bekijken? Loop dan eens de winkel binnen. Indien u voor iets specifieks langs wilt gaan, neem dan eerst even contact op met het team. Het is namelijk niet zo dat het gehele aanbod in de webshop ook in de fysieke winkel te koop is.

Neem een kijkje op de website

Voor Dubarry bootschoenen, zeilschoenen van andere merken en andere zeilaccessoires neemt u natuurlijk een kijkje in de webshop van Vreeken. Vanaf € 79,- profiteert u van gratis verzending en omdat er veel artikelen op voorraad zijn, zult u uw artikelen ook snel in huis hebben. Heeft u nog advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de professionals van deze winkel. Zij staan klaar om u vakkundig verder te helpen.