Vertrouwenspact
Image default
Beauty en verzorging

Maak de huid sterker

Het slapper worden van de huid is voor mensen een doorn in het oog. Zij willen dat dit verholpen of verbeterd wordt. De verslapping kan ontstaan door dat de huid ouder wordt en wat meer gaat hangen, ook is het mogelijk als men minder sport de huid slapper wordt. Voor anderen is dit een erfelijke kwestie, zij kunnen in deze gevallen zelf weinig doen tegen deze aandoening. Wel is het mogelijk om verschillende behandelingen uit te voeren zodat de huid wat strakker wordt en dat men meer tevreden wordt over de huid. 

Een Alidya behandeling is een dergelijk behandeling, deze behandeling is gericht op de cellulitis vorming. Cellulitis is een verslapping van de huid, hierdoor ontstaan er kleine putjes in de huid. Dit effect wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Deze cellulitis behandeling wordt uitgevoerd met injectables. Dit is de eerste injecteerbare behandeling dat is goedgekeurd door de CE, ter preventie van en behandeling van cellulitis. Dit medische middel is ontstaan na jarenlang onderzoek naar het ontstaan van cellulitis. Behandeling is eenvoudig en pijnloos. Er is geen sprake van een verdoving en het aantal behandelingen is afhankelijk van de patiënt.

Maar er zijn meerdere behandelingen op het gebied van huidverstrakking, namelijk behandelingen met de accent XL laser. Deze laser verbetert de stevigheid van de huid door middel van lasers. De warmte van de stralingen zorgen ervoor dat het weefsel in de huid wordt verwarmd, waardoor de huid als reactie meer collageen aanmaakt. Deze behandeling kan worden ingezet voor meerdere lichaamsdelen. Zoals het bestrijden van de cellulitis op de benen, maar ook op andere plekken van het lichaam. Denk hierbij aan billen, bovenarmen maar ook aan de onderkin. De behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten, de oppervlakte per behandeling is ongeveer 2 keer 10×20 cm. Voor optimaal resultaat dient deze behandeling minimaal 6 keer te worden uitgevoerd. Met een tijdsbestek van 1 tot 2 weken tussen de behandelingen.

 

 

Volg de link voor info : link