Vertrouwenspact
Image default
Woning en Tuin

Goedkope tegels

Als je op zoek bent naar goedkope tegels voor de woonkamer, badkamer, keuken of gewoon de tuin dan moet je zeker online kijken. Op het internet zijn er namelijk veel winkels waar je gewoon online tegels kunt kopen.

Online winkels

Voor goedkope tegels zijn de online winkels the place to be. De prijzen zijn al standaard wat lager. Dit komt door een simpele concept dat de meeste online winkels hebben. Ze hebben ergens afgelegen maar centraal een pand. Het pand gebruiken ze voor het opslaan van de tegels. Op hun website zetten ze de tegels te koop en de klanten kunnen gekochte tegels afhalen of laten bezorgen.

Gewone winkel

Een gewone winkel heeft meer kosten en kan geen goedkope tegels aanbieden. Een winkel zit ergens in de stad met een showroom. Ze betalen de huur voor een dure pand en alle bijkomende kosten. Ze hebben ook nog eens veel personeel rondlopen in het magazijn en de showroom. Kosten van het pand en personeel lopen hoog op. Deze kosten worden aan de klanten doorberekend omdat ze winst moeten maken. Het is daarom voor een gewone winkel moeilijk om goedkope tegels aan te bieden.

Soms hebben de winkels kortingen en aanbiedingen maar dat hebben de online winkels ook. Voor goedkope tegels ben je online dus toch uiteindelijk voordeliger uit.

Volg de link voor info : link