Vertrouwenspact
Image default
Beauty en verzorging

Stoere mannen aan de botox

Lange tijd waren botox behandelingen niet aan de heteroseksuele man besteedt. Als er al mannen waren die naar de botox kliniek gingen dan waren dit toch bijna altijd wel ijdele homoseksuele mannen zoals bijvoorbeeld een Gerard Joling. De laatste jaren lijkt hier een omslag in gekomen te zijn want ook de heteroseksuele man is aan de botox gegaan!

Dit blijkt ook wel uit het feit dat heteroseksuele bekende Nederlandse mannen er tegenwoordig geen moeite meer mee hebben om openbaar uit te spreken dat ze botox behandelingen ondergaan. Zo bijvoorbeeld ook de bekende oud profvoetballer Ronald de Boer die recentelijk openlijk toegaf wel eens de cosmetische kliniek op te zoeken. Bij Ronald de Boer gingen sowieso al langer de geruchten dat hij niet vies is van rimpels verwijderen met botox of rimpels verwijderen met fillers. Hij irriteerde zich al enige tijd aan de diepe frons op zijn voorhoofd en daarom heeft hij ervoor gekozen om botox in zijn voorhoofd te laten spuiten.

Hij is zeker niet de enige hierin want uit onderzoek blijkt dat het aantal mannen dat een ingreep ondergaat flink is gestegen. Waar vijf jaar geleden nog maar het minieme deel van vijf procent van de mannen naar de botox kliniek ging is dat nu bijna zo´n 30 procent. Bij mannen wordt het vaakst de frons weggewerkt gevolgd door de wallen, wenkbrauwen en kaaklijn. Het vaakst bezoeken mannen uit het bedrijfsleven de botox kliniek. Deze mensen hebben een erg drukke baan en willen er graag nog fit uit blijven dien, een bezoekje aan de kliniek doet dan wonderen. Natuurlijk blijven er ook heel veel mannen bestaan die helemaal niets met cosmetische ingrepen te maken willen hebben. Een mooi voorbeeld hiervan is Frank de Boer, de tweelingbroer van Ronald. Hij wil ondanks meerdere pogingen van Ronald absoluut niets weten van botox of wat dan ook.

Volg de link voor info : link